Alles is zorgvuldig en vlot afgewerkt

Het verliep helemaal volgens plan. De medewerkers waren vriendelijk en deskundig. Een minpunt was dat we na hun vertrek moesten vaststellen dat de vloerbedekking op de bovenverdieping erg vuil was geworden.

Zeer professioneel echte meedenkers

Ben zeer tevreden over het werk van de mannen van Evo-energie alles werkt en zit prachtig op het dak mooi strak 18 panelen. Ondanks een zieke monteur en wat regen toch in 1 dag afgekregen incl. uitleg Enphase App, Chapeau heren. We hadden 5 jaar al een 6 tal panelen deze zitten nu op de zelfde App super geregeld. Kunnen we mooi zien wat 24 zonnepanelen opleveren. Ik heb verschillende offertes en systemen vergeleken zij kwamen in het appels en peren vergelijken voor mij als beste uit de bus. Ik heb hierbij vooral naar de techniek en de knowhow gekeken van het bedrijf. Kortom ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen

Alles waar gemaakt wat is beloofd.

De voorlichting is eerlijk en goed. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden, afgestemd op je eigen wensen. De schouw en montage zijn prima verlopen. Kortom, ik ben dik tevreden!

Kwaliteit geleverd

Goede kwaliteit en mooi werk afgeleverd, afspraken waren niet helemaal duidelijk over gekomen maar kon nog rechtgezet worden zonder probleem, debiteuren beleid punt van aandacht

Alles prima verlopen.

Duidelijke offerte, goede afspraken met bevestiging per mail. Enthousiaste monteurs. Goede montage. Kortom goede keus geweest.

Prima bedrijf

Klantvriendelijk

Ik heb er een hele goede ervaring aan ik kan het zo aanraden

Mijn ervaring; goed geholpen met prima uitleg over de mogelijkheden plus een goede uitvoering

aan te bevelen

goed advies, uitvoering en ondersteuning

Alles vlot geregld door goede afspraken.

Keurig ontvangen en voorgelicht door de afdeling verkoop. Met een duidelijk en helder verhaal. De prijsopbouw was ook overzichtelijk opgebouwd en men gaf ook zeer vlot een goede en vaste prijs. Datum montage werd vroegtijdig afgesproken en is vlot uitgevoerd.. Klein foutje bij de installaties werd direct, nadat het gezien was, de daarop volgende de dag kundig hersteld. Kortom, een prettig bedrijf om mee te werken, een aanrader.

Van offerte tot aan het leggen prima geregeld

Erg prettig om uitgenodigd te worden in de showroom waar uitgebreid tijd genomen werd voor toelichting van de verschillende panelen en systemen. Keurige offerte en na een bezoek aan huis de bevestiging en vlotte inplanning van het plaatsen. De dag van plaatsing zelf; keurig op de afgesproken tijd, nette vriendelijke monteurs, overleg over mogelijke opties voor de kabel. Na afloop van het plaatsen uitleg over het systeem en app. Binnen paar dagen nog reparatie van een wandje waar door het boren voor de kabel een beschadiging was ontstaan.

Evo heeft zich duidelijk aan de afspraken gehouden.

Netjes gewerkt, vriendelijk personeel.

Een fijn en vakkundig bedrijf om zaken mee te doen.

In oktober 12 zonnepanelen laten plaatsen door EVO. Alles goed van tevoren besproken en ze denken echt mee om het op de beste manier aan te leggen. Het bedrijf is goed bereikbaar en ook een fijne informatie/communicatie via de mail. Het personeel is vakkundig, zeer prettige in omgang en ook zeer beleefd. Alles werkt prima nu. Ik ben dus een zeer tevreden klant .

Alles ging volgens afspraak.

Prettige medewerkers van het bedrijf. Goed overleg over de gang van zaken.

Alles netjes weggewerkt en vriendelijk personeel

Installatie ging soepel en al het werk is netjes verricht. Ze hebben alles opgeruimd voor ze weggingen. Nu genieten van onze eigen stroom

goed advies en goeie communicatie

Vlotte afwerking van de order. duidelijke afspraken en goed nakomen van de afspraken.

Erg tevreden

Netjes en zorgvuldig gewerkt

Vertrouwensvol en goed werk

De communicatie over het product en de plaatsing verliep prima. Goede aandacht en nauwgezet werken.

Goede zorg, netjes gewerkt

Prima Partij om zaken mee te doen.

Positief, maar er zijn altijd zaken die beter kunnen. Komen afspraken na, en geleverd wat is afgesproken.

deskundig advies, uitvoering en ondersteuning

Een prima voorlichting waardoor we een goed gevoel hebben tav onze aanschaf. De installatie van de panelen ging ook prima. Vriendelijke en vakbekwame monteurs. Alles keurig achtergelaten. Meegedacht waardoor de plaatsing van de panelen nog beter en effectiever was dan het plan.

Goede voorlichting en service en werkzaamheden prima uitgevoerd, door prettig personeel!

prima keuze

Aanbesteding en uitvoering snel en prima verlopen. Het leggen van de panelen ging iets minder soepel, maar uiteindelijk in een dag gelegd.

Niet nog een keer

De kennismaking, verkoop en het offertetraject verliepen prettig. Heldere en duidelijke communicatie. Dat veranderde in het uitvoeringstraject. Ik was niet tevreden over de montage. De panelen zijn opnieuw gelegd. Daarna miste ik duidelijke communicatie tijdens afronding en oplevering.

Zeer goede ervaringen met de begeleiding en installatie van de panelen.

Vanaf het kennismakingsgesprek en offerte-uitbrenging tot het eindstadium leggen en installeren van de zonnepanelen prima ervaringen gehad en kundige mensen die je met raad en daad ter zijde staan.

Vakmensen en goede informatie vooraf

Heel prettig dat je van tevoren in de showroom een advies krijgt. Dat kwam op mij heel betrouwbaar over. Op de dag dat het geplaatst werd, kwamen er een team met hele aardige vakmensen. Ieder paneel heeft z'n eigen omvormer en dat vond ik belangrijk. Ook voor service achteraf word je snel geholpen.

Plakhorstweg 11

7008 AS Doetinchem