Goed werk geleverd

De panelen zijn naar tevredenheid gemonteerd. Goede service en hulp bij instellen van de app tbv monitoren van de pv installatie. Kortom een goed en degelijk bedrijf uit de regio met goed opgeleid personeel.(GC) Fijn dat ze ook een showroom hebben waar je zo even langs kan komen voor advies en tips. Zoals hulp bij administratieve rompslomp noodzakelijk voor de btw teruggave.

Goed klant contact en inzicht in de wens van de klant

Goede service en klant beleving. snelle levering

Duidelijk afspraken, goede service en geen gezeur.

Ruim een jaar geleden zonnepanelen laten monteren door Evo. Duidelijke offerte en planning. Echter zat het wat tegen met de montage en dat zorgde voor een dag extra werk met 2 man. Geen probleem. Afspraak is afspraak. Alles netjes werkend opgeleverd zonder extra kosten. Ook de shinephone app op de telefoon werkte prima. Na omschakeling naar een andere provider (en andere router) leek de wifi ontvanger van de Growatto omvormer niet meer te communiceren met de router waardoor de Shnphone app niet meer functioneerde. Na zelf vele pogingen te hebben gedaan en een paar keer telefonisch contact te hebben gehad met EVO, kwam er iemand even langs om te kijken wat het probleem was. Bleek iets simpels te zijn wat door een spraak en denkverwarring tussen Evo en mij snel opgelost was. Geen enkel probleem. Zonder kosten opgelost! Een zeer betrouwbaar bedrijf die ook nog eens perfecte service geeft.

Netjes, vriendelijk en veilig.

Prettig contact gehad met de verschillende afdelingen. We zijn goed geïnformeerd. Ze werken netjes en veilig (met steigers en zekering). Dat zouden meer partijen moeten doen.

prima service

Evo heeft zich prima aan alle afspraken gehouden, en de zonnepanelen prime opgeleverd.

Alles in een keer goed

De installatie is snel, correct en netjes afgerond. Alles werkte direct. Ook de administratieve zaken zijn direct afgerond.

Alles is zorgvuldig en vlot afgewerkt

Het verliep helemaal volgens plan. De medewerkers waren vriendelijk en deskundig. Een minpunt was dat we na hun vertrek moesten vaststellen dat de vloerbedekking op de bovenverdieping erg vuil was geworden.

Zeer professioneel echte meedenkers

Ben zeer tevreden over het werk van de mannen van Evo-energie alles werkt en zit prachtig op het dak mooi strak 18 panelen. Ondanks een zieke monteur en wat regen toch in 1 dag afgekregen incl. uitleg Enphase App, Chapeau heren. We hadden 5 jaar al een 6 tal panelen deze zitten nu op de zelfde App super geregeld. Kunnen we mooi zien wat 24 zonnepanelen opleveren. Ik heb verschillende offertes en systemen vergeleken zij kwamen in het appels en peren vergelijken voor mij als beste uit de bus. Ik heb hierbij vooral naar de techniek en de knowhow gekeken van het bedrijf. Kortom ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen

Alles waar gemaakt wat is beloofd.

De voorlichting is eerlijk en goed. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden, afgestemd op je eigen wensen. De schouw en montage zijn prima verlopen. Kortom, ik ben dik tevreden!

Kwaliteit geleverd

Goede kwaliteit en mooi werk afgeleverd, afspraken waren niet helemaal duidelijk over gekomen maar kon nog rechtgezet worden zonder probleem, debiteuren beleid punt van aandacht

Alles prima verlopen.

Duidelijke offerte, goede afspraken met bevestiging per mail. Enthousiaste monteurs. Goede montage. Kortom goede keus geweest.

Prima bedrijf

Klantvriendelijk

Ik heb er een hele goede ervaring aan ik kan het zo aanraden

Mijn ervaring; goed geholpen met prima uitleg over de mogelijkheden plus een goede uitvoering

aan te bevelen

goed advies, uitvoering en ondersteuning

Alles vlot geregld door goede afspraken.

Keurig ontvangen en voorgelicht door de afdeling verkoop. Met een duidelijk en helder verhaal. De prijsopbouw was ook overzichtelijk opgebouwd en men gaf ook zeer vlot een goede en vaste prijs. Datum montage werd vroegtijdig afgesproken en is vlot uitgevoerd.. Klein foutje bij de installaties werd direct, nadat het gezien was, de daarop volgende de dag kundig hersteld. Kortom, een prettig bedrijf om mee te werken, een aanrader.

Van offerte tot aan het leggen prima geregeld

Erg prettig om uitgenodigd te worden in de showroom waar uitgebreid tijd genomen werd voor toelichting van de verschillende panelen en systemen. Keurige offerte en na een bezoek aan huis de bevestiging en vlotte inplanning van het plaatsen. De dag van plaatsing zelf; keurig op de afgesproken tijd, nette vriendelijke monteurs, overleg over mogelijke opties voor de kabel. Na afloop van het plaatsen uitleg over het systeem en app. Binnen paar dagen nog reparatie van een wandje waar door het boren voor de kabel een beschadiging was ontstaan.

Evo heeft zich duidelijk aan de afspraken gehouden.

Netjes gewerkt, vriendelijk personeel.

Een fijn en vakkundig bedrijf om zaken mee te doen.

In oktober 12 zonnepanelen laten plaatsen door EVO. Alles goed van tevoren besproken en ze denken echt mee om het op de beste manier aan te leggen. Het bedrijf is goed bereikbaar en ook een fijne informatie/communicatie via de mail. Het personeel is vakkundig, zeer prettige in omgang en ook zeer beleefd. Alles werkt prima nu. Ik ben dus een zeer tevreden klant .

Alles ging volgens afspraak.

Prettige medewerkers van het bedrijf. Goed overleg over de gang van zaken.

Alles netjes weggewerkt en vriendelijk personeel

Installatie ging soepel en al het werk is netjes verricht. Ze hebben alles opgeruimd voor ze weggingen. Nu genieten van onze eigen stroom

goed advies en goeie communicatie

Vlotte afwerking van de order. duidelijke afspraken en goed nakomen van de afspraken.

Erg tevreden

Netjes en zorgvuldig gewerkt

Vertrouwensvol en goed werk

De communicatie over het product en de plaatsing verliep prima. Goede aandacht en nauwgezet werken.

Goede zorg, netjes gewerkt

Prima Partij om zaken mee te doen.

Positief, maar er zijn altijd zaken die beter kunnen. Komen afspraken na, en geleverd wat is afgesproken.

Plakhorstweg 11

7008 AS Doetinchem