Professioneel bedrijf, vakkundig werk geleverd.

Fijn dat er in de showroom rustig de tijd wordt genomen om alles te laten zien en uit te leggen. Er wordt goed vooraf gecommuniceerd wanneer de zonnepanelen geïnstalleerd worden. De dag zelf ging zeer vlot, met 4 monteurs was de installatie vlot verlopen. Ik zou Evo zeker aanbevelen.

Afspraak is afspraak,en zeker een prof. benadering

Ga zo door op de ingeslagen weg

Uitstekende service en vakmanschap

Men denkt goed mee, en alles is volgens plan verlopen.

Prima organisatie in alle facetten

goed geregeld, zeer soepel qua comnmunicatie, goede planning en binnen de afgesproken periode klaar

Goed produkt voor een faire prijs

Installatie vakbekwaam uitgevoerd. De voorlichting kan nog beter: je kunt niet eerder terugleveren dan nadat de meter is vervangen. De opdrachtgever heeft dus belang bij een snelle metervervanging. Dat kan best eerder gebeuren dan de installatie van de panelen. Als je het maar weet.

Super bedrijf en zeer vakkundig!

Mijn SunPower panelen in combinatie met Enphase micro omvormers doen het geweldig. Mooi monitoringsysteem en zeer mooie en hoog vermogen panelen. Het was het wachten waard tot deze panelen beschikbaar waren. Ik kan niet anders zeggen Evo top geregeld!

Technisch professioneel, breed georiënteerd, klantgericht, servicegericht bedrijf en personeel

Luisterend oor voor wat ik zocht. Prima invulling van mijn vragen en meedenken aan de oplossing. Nemen de tijd en rust, top!

Uitstekend geholpen door alle medewerkers

Ik hou ervan als men service gericht is en afspraken nakomen.

Goede service en hoogwaardig zonnepanelen

Wij zijn zeer tevreden over de goede en nette service van Evo- energie! Ze leveren super kwaliteit zonnepanelen, optimizers, omvormers van enphase. Ze werken precies, nauwkeurig en hebben zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader voor iedereen!

Uitstekende producten, goede service.

Goede ervaring met Martin en Hans Jonker, aanschaf Sunpower Maxeon3 400 watt panelen, incl Enphase micro-omvormers. Mooi bedrijf.

In de showroom en het bezoek aan huis duidelijke uitleg gekregen over de te plaatsen panelen en de procedure m.b.t. belastingteruggaaf. Gemotiveerde en vriendelijke monteurs die netjes en prima werk afleveren!

netjes werk geleverd zeer aardige NL sprekende monteurs

afspraken duidelijk nagekomen, heldere duidelijk uitleg. Hoop dat de btw terugvragen ook gebeurt zoals beloofd.

Perfecte service

No nonsens benadering,goed overleg is mogelijk . Ze doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen.

perfect

Installatie perfect uitgevoerd en het personeel denkt mee toen het iets anders uitgevoerd moest worden dan de planning.

Professioneel en snel

Goed geïnformeerd over mogelijkheden en concurrerend in prijs

Wordt goed afgeleverd

Wordt veel tijd genomen voor montage

Zeer goed advies en gedegen kennis aanwezig

Zeer goed advies, enige bedrijf in de omgeving welke kennis heeft over de verschillende typen systemen en ook kan leveren. Daardoor goed advies welk systeem bij je past. Installatie is keurig verzorgd. En altijd een snelle reactie op je vragen.

Geweldig bedrijf die weet wat ze verkopen en geven goed advies. Ook de monteur,s waren vriendelijk en weten wat ze moeten doen

Prima service, goede planning, capabale mensen

Volgens afspraak geleverd. Goede vakmensen en netjes.

Geweldig, geheel volgens afspraak, kundig, netjes, vriendelijk

In één woord, TOP

Ze zijn correct netjes . Afspraak is afspraak. Heb je vragen dan kun je altijd terecht.

goed met aandachtspunten

Schouwing was te rooskleurig gedaan, er was wel degelijk een kabel nodig naar de meterkast terwijl dat met de schouwing was belooft dat dit niet hoefde. Bij het monteren van de panelen liepen de werkzaamheden uit en hierover was de communicatie zeer matig, er werd maar van uitgegaan dat je de volgende dag/dagen ook maar vrij had. Dit is iets waar zeker verbetering nodig is. tevens vond ik opvallend dat elke dag spullen vergeten waren en er iemand elke keer heen en weer naar Doetinchem aan het rijden was. Personeel is verder aardig en ze luisteren ook naar wat de klant wel en niet wil.

Vriendelijk.

Tijdens schouwen iets te rooskleurig over aansluiting panelen. Montage en afwerking netjes gedaan. Goed geïnformeerd. Planning leek wat te krap, maar is goed opgelost.

Goed.

Communicatie naar de klant zou beter kunnen

Vakkundig, meedenkend en goede adviesen.

14 juni 2019, kwamen ze bij ons in Duiven de zonnepanelen plaatsen. Na het plaatsen van de steigers en het uitmeten op het dak kwamen zij tot de conclusie dat het zoals het door ons was bedacht wel kon maar niet zo mooi was. Na overleg kwamen zij met een ander leg plan waar wij onze goedkeuring aan gaven. Het door de monteurs bedacht plan was super alles lag nu nog mooier en strak in een lijn. De mannen hebben keurig en netjes gewerkt geen geschreeuw of harde muziek. Vooraf hebben wij goede informatie gekregen over de mogelijkheden die er zijn.Diverse offertes ontvangen van verschillende bedrijven onze keuze is gevallen op het Enphae systeem bij EVO Energie in Doetinchem. Wij zijn zeer tevreden.

Plakhorstweg 11

7008 AS Doetinchem