Pluspunten
Wat ze beloven komen ze na, zelf erg tevreden
Pluspunten
Dichtbij, toegankelijk
VerbeterpuntenVoorlichting bij aflevering over de monitoring via de app had beter gekund.
Pluspunten
Er wordt op een, voor mij, prettige wijze informatie gegeven, waarbij er niets wordt opgedrongen. De verschillen in kwaliteit, opbrengst per zonnepaneel en de bijkomende kosten, worden duidelijk in de offerte vermeldt. Dat maakt de keuze eenvoudiger. Goede service/ nazorg achteraf.
Pluspunten
Goed informatief gesprek gehad voordat ik tot een beslissing kwam. De offerte was duidelijk en helder. Daarna is men op locatie komen kijken hoe de installatie het beste kon plaatsvinden. De zonnepanelen zijn verder netjes gelegd, er is zorgvuldig gewerkt en er was geen noemenswaardige schade (een dakpan is gesneuveld).
VerbeterpuntenEr lopen nog wat puntjes waar nog niet op is teruggekomen. Voor wat beftreft die nazorg kan er nog wel wat geoptimaliseerd worden. Het ingehuurde installatiepersoneel dacht in eerste instantie helaas te veel in onmogelijkheden in plaats van in oplossingen. Niet fijn als je daar als klant tussen zit.
Pluspunten
Nemen alle papierwerk voor je uit handen, zoals aanmelden bij Liander en afwerken aanmelding belastingdienst. Verder werd er direct een monteur in het weekend langs gestuurd toen we wat problemen hadden met een verkeerd aangesloten apparaat. Zonder lange wachttijd en extra kosten. Monteurs waren op de installatiedag keurig op tijd en hebben alles netjes afgewerkt.
Pluspunten
Correcte afwikkeling en prettig contact in de aanloop naar de keuze van de juiste panelen en ook duidelijke afspraken en instructie richting de installatie
Pluspunten
afspraken perfect nagekomen.
Verbeterpuntenmeer zichtbaar aanwezig zijn door tijdelijke plaatsing, in overleg, van een reclamebord in tuin of oprit.
Pluspunten
Fijn ontvangen er word tijd voor je genomen. Goede uitleg en offerte is duidelijk.. Vriendelijke benadering en je kunt alle vragen stellen. Veel expertise.
VerbeterpuntenComunicatie met de monteurs kan beter. Stel ze op de hoogte wie de spullen gaan meenemen. Komt rommelig over als klant zijne.
Pluspunten
Goede en eerlijke voorlichting. Als iets niet kan wordt dat ook gezegd.
Pluspunten
Legplan kwam in eerste instantie niet zo mooi uit als verwacht. Zonder problemen later nog eens terug gekomen om het aan te passen. Top
Pluspunten
wij zijn zeer tevreden en hebben jullie bedrijf doorgegeven aan anderten
Pluspunten
Duidelijke informatievoorziening. Goede bereibaarheid en vraagafhandeling.
Pluspunten
Vriendelijke goede uitleg. En duidelijk in verwachtingen
Pluspunten
Voorgaande vragen alle zeer positief
VerbeterpuntenZou het niet weten. Alles is prima in orde
Pluspunten
De monteurs waren perfect op tijd. Ze hebben met zijn tweeen de hele dag keihard gewerkt om toch op tijd klaar te zijn. Ook werden we de hele dag een beetje op de hoogte gehouden hoe ver ze waren. Het was ook fijn dat deze heren er niet alleen waren om hun werk te doen, maar ook meedachten om bijv. de omvormer toch op een andere plaats te zetten. TOP.
VerbeterpuntenToch tijdens de 1e afspraak iets duidelijker zijn over de dingen die evt anders kunnen. (vooral als mensen alleen weten dat ze panelen willen maar niet weten dat er evt andere mogelijkheden zijn)
Pluspunten
Ondanks wat praktische tegenslagen lagen de panelen er na 1.5 dag op. Planning was 1 dag, maar geen probleem. Beleefd en vriendelijk personeel. Makkelijk in de omgang. Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam. Ook de Btw teruggave wordt verzorgd.
Pluspunten
Kwaliteit in advies en uitvoering. Zeer prettige mensen met een actieve houding.
Pluspunten
Zo doorgaan zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede ervaring bij de uitleg, offerte en plaatsing. Wij genieten nu dubbel van de zon:)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Positief bedrijf. Zeer vriendelijk. De medewerkers zijn sociaal en vrolijk.
VerbeterpuntenHandig om meer personeel te vinden zodat de zonnepanelen eerder kunnen worden geïnstalleerd.
Plakhorstweg 11
7008 AS Doetinchem