Pluspunten
Men heeft netjes gewerkt, ook bij onze afwezigheid (na informatie bij de buren)
Ton en Elly, dank voor je reactie en het vertrouwen. Heel veel plezier met de zonnepanelen!
Pluspunten
Communicatief prettig, open en toegankelijk. Relatief klein bedrijf met korte lijntjes. Alle werkzaamheden binnen één dag uitgevoerd.
VerbeterpuntenHet lijkt me handig om de bekabeling van de te plaatsen zonnepanelen naar (de groep in) de meterkast van tevoren geregeld te hebben. Dan is het op de dag van installeren alleen nog een kwestie van aansluiten.
Marcel, dank voor je compliment en feedback, we gaan het bespreken of dit in de organisatie kan worden ingeweven. We willen flexibel blijven tenslotte.
Pluspunten
zeer deskundig en meedenkend
Beste Marco, vervelend als blijkt dat iets niet goed is verwerkt. Naar aanleiding van dit bericht hebben we het direct uitgezocht en blijkt in de email een tikfout was gekomen. We hebben dit gecorrigeerd en je vandaag nog een keer de inlog mogelijkheid gemaild. Je mag natuurlijk altijd bellen als er iets is of als je vragen hebt. Daarmee kunnen we je sneller van dienst zijn. We zijn iedere werkdag van 8:30u tot 17:30u bereikbaar en zaterdag van 9:00u tot 12:30u.
Pluspunten
vakkennis, vriendelijkheid, meedenken, afspraak is afspraak
Verbeterpuntenna een periode van 4 tot 6 maanden contact opnemen met de klant om te vragen of alles naar wens verloopt
Gaan we zeker doen Sjoerd. Het staat in de agenda
Pluspunten
leveren net werk personeel is vriendelijk
Verbeterpuntenga zo door
Bennie, dank voor je reactie. We zullen zeker doorgaan!
Pluspunten
personeel is prettig, stelt zich even voor wanneer ze beginnen en maken een rustige indruk, geen rauwdouwers die een dag dak en huis bezet houden.
VerbeterpuntenIk vind het wel erg vlot om nu al een oordeel te geven over nazorg, garantie en kwaliteit . De panelen zijn net 3 dagen geleden geplaatst.
Albert, het is niet meer dan normaal dat bij de klant thuis alles geruisloos dient te verlopen. Wij zijn ook trots op onze medewerkers omdat ze zelf ook niet anders zouden willen. Het past helemaal bij wat we doen en waar wij voor staan. Toch fijn om het van de klant te vernemen. De monteurs zullen deze beoordeling zeker te lezen krijgen. Dat laatste snappen wij best, over een aantal maanden nemen we contact op met je om te vragen hoe het gaat.
Pluspunten
Ondanks de regen bleef het plaatsende groepje - vaklui - vrolijk en vlot doorwerken.
Gerard, dat is het voordeel als eigen mensen van een bedrijf met passie hun werk uitvoeren. Ik voel me vaak schuldig en meldt dat ze beter kunnen wachten tot het opdroogt. "Straks word je ziek" geef ik dan te kennen. De reacties zijn dan duidelijk, ik moet niet zo piepen. "We zijn niet van suiker" wordt dan vaak geroepen. In ieder geval is veiligheid en gezondheid belangrijk en dat houdt in dat ze door de teamleiding, echt van het dak gehaald worden, als de veiligheid en gezondheid in geding zijn.
Pluspunten
Afspraak is afspraak. Er wordt zorgvuldig en netjes gewerkt.
Pluspunten
Deskundig, meedenkend, flexibel, persoonlijk.
VerbeterpuntenPlan bleek nog niet helemaal uitgewerkt / volledig doordacht, waardoor er naderhand nog verbeteringen aangebracht moeten worden. Ga er van uit dat dit nog gebeurt.
Michel, dank voor complimenten en je feedback. Ook dank voor het vertrouwen dat je hebt gehad in de uitvoering van dit project en de kans die je ons hebt gegeven. R&D heeft tijdens de uitvoering van je prieel nog zaken aangepast in het ontwerp om de kwaliteit te verbeteren. Samen met R&D leidinggevende Jan ben ik na een paar maanden bij je geweest om het resultaat te komen bekijken. Het was zeker de moeite waard dit project te doen. Ondanks de aanpassingen hebben we toch wat gewonnen. Niet financieel maar kwalitatief, het eindresultaat mag er zijn. Iedereen die we nu een prieel, overkapping of pergola met zonnepanelen leveren profiteert van jou vertrouwen in ons. Mag je best een beetje trots op zijn. Nogmaals dank PS De verbeteringen naderhand zijn inmiddels geregeld.
Pluspunten
accuraat netjes en beleefd coorrect
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prettig en duidelijk.
VerbeterpuntenBij het sturen van de nota zou het attent/compleet zijn geweest als er een herinnering bij had gestaan dat de b.t.w. terug te krijgen is, met de daarop betrekking hebbende toelichting en voorbeelden. Ik heb deze na enig zoeken gevonden bij de offerte. Dus ik heb mij er mee gered!
Beste Jan, ik vind je feedback een welkome tip die gaan we zeker verwerken. Dank daarvoor. gr. Martin Jonker
Pluspunten
Veel vakkennis, uitgebreide informatievoorziening, men `weet waar men het over heeft`
VerbeterpuntenPrima, ga zo door!
Pluspunten
Afspraken zijn tot nu toe keurig nagekomen en het monteren/installeren van de zonnepanelen ging zeer bekwaam. Binnen 1 dag klaar en in bedrijf gesteld.
VerbeterpuntenGeen idee...
Pluspunten
Nakomen van afspraken. Werken met eigen personeel.
Plakhorstweg 11
7008 AS Doetinchem