Pluspunten
Prijs niet te beoordelen, het was de enige offerte. Nazorg en kwaliteit nog niet te beoordelen, panelen zijn op 20.10.16 geplaatst.
Pluspunten
Persoonlijk. Goede produkten. Goede bedoelingen. Niet te groot. Prima toekomst visie.
VerbeterpuntenIk voelde me niet echt serieus genomen. Mijn vragen waren niet opgevolgd. Het product laat gelevered. Voor echte informatie heb ik de producent moeten raadplegen. De bestelling heb ik geplaatst omdat het een achterhoeks bedrif is en ook omdat het product me aanstond. Maar ik moest steeds achteaan bellen.
Beste William, wat vervelend dat te moeten lezen. Het ligt niet in onze intentie om dit gevoel bij klanten op te roepen. U heeft gelijk als het gaat over wat er in uw geval is misgegaan en dat u achter uw bestelling moest aanbellen. Door een eerdere wijziging in ons verwerkingsproces is dit bij u niet goed gelopen. Dit betreuren wij ten zeerste maar de procedure is nogmaals met het team doorgenomen en werkt nu zoals is bedoeld. groet, Martin Jonker
Pluspunten
Wordt snel een afspraak gemaakt voor opnemen situatie ter plekke. Vragen worden ook vlot opgepakt. Wordt gestreefd naar optimale klanttevredenheid.
Pluspunten
meedenken bij wensen van klant
Pluspunten
persoonlijke aandacht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ik kan nog geen oordeel geven over nazorg en kwaliteit omdat deorder pas 14 dagen geleden i9s uitgevoerd .
Pluspunten
klantvriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
keurig geregeld.
Pluspunten
Persoonlijke benadering Goede kennis over zonnepanelen en zonne-energiesystemen
VerbeterpuntenKennis over de toegankelijkheid van het systeem via router interfaces.
Beste Paul, dank voor je feedback en het heeft zeker onze aandacht. Router interfaces verschillen per leverancier en providers veranderen ook middels updates instellingen zonder medeweten van de klant. Dit is de verantwoordelijkheid van de provider om haar klanten te helpen dingen weer ingesteld te krijgen. Wij treden soms op om de router weer te laten communiceren met de omvormer omdat klanten bij een provider niet verder komen. Het zonnepanelensysteem werkt dan wel alleen kan men niet uitlezen op een app. Wij snappen dan de irritatie die ontstaat en blijven ons inzetten om te helpen. Ondanks kennis die wij constant vergaren blijft het vaak een uitdaging op zich om bij te blijven. groet, Martin Jonker
Pluspunten
Goed advies en juiste prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Vriendelijk, betrouwbaar, correct zakelijk
Pluspunten
Vakmensen die weten waar ze over praten. Goed advies gehad en een perfecte installatie van de zonnepanelen.
Pluspunten
Nette en beleefde werkers met goed vakmanschap. Ook op technische vragen bleef men het antwoord niet schuldig. De aanleg van de installatie ziet er netjes en kundig uit.
Pluspunten
Duidelijke afspraken.
VerbeterpuntenNog niet gevonden
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en net/nauwkeurig tijdens installatie
VerbeterpuntenExtra herinnering over dag en tijdstip montage
Hallo Remco, Dank je voor je feedback, wij gaan hier zeker wat mee doen. gr. Martin Jonker
Pluspunten
Persoonlijk contact.
VerbeterpuntenBij coaten van de panelen wel graag het tuimelraam schoon maken.
Pluspunten
Erg mooi en simpel bevestigingssysteem voor op platte daken. Korte lijnen en flexible.
VerbeterpuntenPresentatie en promotie naar buiten. Nederlandse gebruiksaanwijzing op papier voor eigen systeem. Geen must maar ondanks uitleg en het eenvoudige systeem zou dit nog meer profi overkomen.
Beste Arjen, Wij hebben het eerste deel omgezet in daden. Het tweede deel zal in de loop van 2017 gestalte gaan krijgen. Met andere woorden bedankt voor de bevestiging van hetgeen we zelf ook zeker belangrijk vinden. gr. Martin Jonker
Pluspunten
Prettige persoonlijke aandacht, zowel bij verkoop als installatie. Er werd netjes gewerkt. Panelen zijn netjes geplaatst.
VerbeterpuntenRegel dat op de dag van plaatsing meteen ook de meter vervangen wordt. Verbinding maken tussen router en inverter bleek nogal problematisch voor de installateur. Uiteindelijk hebben we hulp van derden nodig gehad om het probleem op te lossen.
Beste klant, We snappen je gedachte en vinden ook dat het wisselen van een meter voordat de panelen worden geplaatst heeft plaatsgevonden. Omdat wij systemen aanmelden voordat de panelen worden geplaatst kan het zijn dat de meter eerder wordt geplaatst. Maar de planning wordt niet door ons bepaald als het gaat om meterwissel. Dat doet de netbeheerder, die maken de afspraken met de klanten. Dat het wat later was dan dat wij op voorhand hadden kunnen vermoeden is jammer. Routers verschillen per provider en dat kan soms een probleem geven. Ondertussen zijn wij met onze kennisvergaring behoorlijk onderlegd als het gaat om de routers maar soms heb je een uitdaging. Fijn dat in je omgeving iemand het heeft geregeld. Gr. Martin Jonker
Plakhorstweg 11
7008 AS Doetinchem