Pluspunten
heldere afspraken, geen mooi weer praatje, duidelijk
Verbeterpuntencommunicatie met de boekhouder/ afspraken met de boekhouder zouden beter kunnen.
Pluspunten
Ze kijken eerst naar hoe je energie kunt besparen met ledverlichting zodat je minder zonnepannelen nodig hebt.
Pluspunten
Net werk geleverd
Pluspunten
aardige behulpzame mensen, goed overleg mogenlijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Afspraken goed nagekomen. Ook nog aangegeven dat er een zonnecollector onderhoud moet hebben en dat er een afvooerpijp op het dak defect was. TOP. De vraag over nazorg en garantie kan ik niet invullen. De nazorg is niet van toepassing en garantie heb ik gelukkig nog geen aanspraak op hoeven maken.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Martin en Hans weten waar ze over hebben < ze verkopen niet zoveel mogelijk panelen, maar kijken naar het stroomverbruik en geven suggesties voor led-verlichting, stroombesparing e.d. De nazorg is uitstekend ( bijvoorbeeld bij B.T.W.-teruggave) en bij het verhelpen van onvolkomenheden tijdens het monteren van de panelen. Zeer klantgericht en betrouwbaar. Het bedrijf EVO staat ECHT voor de klant < afspraak is afspraak > service is service.
VerbeterpuntenGeen !
Pluspunten
Erg prettig om mee samen te werken; zeer vakkundig; afspraak=afspraak Heel tevreden over zonnepanelen!
Pluspunten
Verkopen geen onzin en geven een echt goed advies
VerbeterpuntenLet op jullie veiligheid bij installatie
Pluspunten
Maatwerkoplossingen, vindingrijkheid en flexibiliteit. Betrouwbaar en open in de begeleiding Betreft 1 project 2011 en 1 in 2014
Pluspunten
Meedenken om oplossing te bedenken en een goed advies gegeven.
Pluspunten
Deskundig Komt afspraken na. Betaling na levering
Pluspunten
altijd bereikbaar, goed advies en super vriendelijk aan de telefoon
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettige werk sfeer. Klant-relatie uitstekend.
VerbeterpuntenGebruik van R panelen kost meer dan verwacht. We hoopten er positief uitte springen t.ov. gasverbruik
Plakhorstweg 11
7008 AS Doetinchem