De verwachtingen worden waar gemaakt.
wederom een leuk en goed artikel voor een mooi prijsdubbeloop
Vlotte afhandeling, heldere communicatie, goede informatie via telefoon. Als er geen antwoord op de vaag is wordt het uitgezocht en gecommuniceerd.
Geheel volgens verwachting.
Eindelijk een handige vloerwisser.
Alles goed geregeld
TOT nu aan toe, altijd volgens de planning geleverd, ook over het algemeen goede kwaliteit prijs verhouding, veel keus
Na weken lang rugklachten, heeft dit kussentje ertoe bijgedragen dat ik er vanaf ben. Ook mijn fysiotherapeut was enthousiast.
Grote sortering en goede prijs- kwaliteitsverhouding, ook snelle levering. Helemaal toppee
Product voldoet
Enige puntje, de plant die ik bestelde zou 1+1 gratis zijn, we hebben er slechts 1 gekregen.
Altijd fijn om kwaliteit producten goedkoper te kunnen kopen.
tevreden
Was echt verbaasd over de snelheid waarbij mijn aankopen geleverd werden, top service !
Goede service vriendelijke mensen. Top bedrijf.
Het door mij bestelde artikel werd zeer snel en keurig verpakt geleverd. Het artikel bevalt mij uitstekend en dat voor een geweldig aantrekkelijke prijs!!!
Goede verpakking, en snelle levering.
Een draadloze deurbel gekocht die het slecht/niet deed bij koud en/of regenachtig weer. Geen probleem, geld meteen teruggestort.
Altijd goed
Goede deals, nette en snelle bezorging en prima service.
Snelle levering van de spullen die je hebt uitgekozen uit een groot assortiment
Snelle levering goede service
ik werd goed geholpen en de bestelling kwam mooi op tijd binnen volgens afspraak.
mooi product maar paste mij niet