Pluspunten

- Snelle reactie op mails. - Netjes verpakt, kreeg zelfs wat extra's omdat mijn bestelling een dag vertraagd was.(wegens lange hengel, dit was te verwachten.) - Mooie prijzen

- Geen, absoluut top.

Pluspunten

Snelle levering, goedkope en goede producten en ook de service prima voor elkaar. Ik had een verkeerd product gekregen. Zonder wikken en wegen het juiste product toegestuurd gekregen en het andere mocht ik houden.

Pluspunten

goede prijs voor kwalitatief hoogstaande producten.

Pluspunten

super service en hele snelle levering

Pluspunten

Snelle en goede levering

Pluspunten

Zeer snelle levering en zeer goed verpakt. Goed produkt voor een goede prijs.

Pluspunten

Zeer scherpe unieke aanbiedingen die je nergens anders vindt.(Onderscheidend vermogen) Snelle en nette levering. Een tot op heden uniek bedrijf binnen de Hengelsport retail.

De website wat overzichtelijker maken, zitten ook een aantal bugs in. Verder zou ik als aanvulling het "Over ons" kopje nog wat persoonlijker maken om toch de gunfactor en het vertrouwen van de consument te verkrijgen. Gelukkig komt er een nieuwe website aan waar ik benieuwd naar ben:) Tegen die tijd schrijf ik weer een nieuwe review;)

Pluspunten

Snelle levering, steeds weer super aanbiedingen die je blijven verbazen, en bij vragen over een product zeer snel een antwoord terug. Blijf vooral zo doorgaan.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Super kwaliteit en top levering :)

nvt

Pluspunten

Onklopbare prijzen, goede kwalitatieve producten, snelle levering en heel vlotte communicatie. Kortom PERFECT, echte aanrader! :-)

GEEN, doe zo verder :-)

Pluspunten

de andere dag na de bestelling al in huis keurig verpakt niets op aan te merken toppie.

geen

Pluspunten

Goede en snelle service en levering, zo doorgaan !!!!

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling / verzending.

Nog niets noemenswaardig

Pluspunten

vlotte levering top acties goede service

Pluspunten

Artikelen zijn goed verpakt dus geen kans op beschadigingen en de volgende werkdag al geleverd.

Pluspunten

Snelheid van versturen en netjes reageren op klachten .

De Soft Pellets die ik bij jullie heb besteld van prologic deugen niet : Ze vallen gelijk van de haak of hair , ook als je ze ze in water hebt voorgeweekt Die pellets is een miskoop. De reactie van sportvis-outlet hierop was prima !! : Snel antwoord en terugbetaling van de kosten. Heb het gevoel als klant serieus genomen te worden . Vriendelijke groeten , Piet van Mameren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goede producten 1e mail contact begon wat moeizaam maar alsnog netje en snel reactie gekregen en zelfs gratis verzendkosten bij me bestelling aangeboden voor het mail misverstand zeker een aanrader

geen

Pluspunten

Snelle levering ! keurig verpakt . Duidelijk te volgen hoe de stand van zaken van je verzending is .

Voor zover geen verbeterpunten !

Pluspunten

Alles in zeer goede staat en razendsnel in huis

Pluspunten

snelle levering en mega goede prijs

Pluspunten

Wat een super service, We hadden een bestelling geplaatst maar we zagen dat de levertijd 5 dagen zou zijn, maar mijn man ging op visvakantie dus de levering zou te laat komen. Even een telefoontje om de situatie uit te leggen...geen enkel probleem. De volgende dag is het verstuurd en was op tijd binnen. Dus grote klasse, dank jullie wel.

Geen enkele, site is overzichtelijk. Service is goed wat wil je nog meer.

Pluspunten

Goede cumminicatie, prima service en perfecte aflevering. Echt een aanrader om hier producten te gaan bestellen

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!