Pluspunten

Cheap and correct

Website

Pluspunten

super aanbieding, kwalitatief goede producten en goede levering

Pluspunten

Snelle bezorging super strakke prijzen en netjes ingepakt

Pluspunten

Top Fred, DHL in plaats van gls. Kon eindelijk mijn bestelling voor het eerst volgen. Verder top bedrijf (sportvis-outlet) maar dat heb ik al eens gezegd.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en lekker snel met leveren.

Uitverkochte artikelen sneller verwijderen en na het selecteren van een product gaat het scrollen weer van vooraf aan.

Pluspunten

Zeer snelle levering en telefonisch contact als iets niet meer op voorraad is, het aanbieden van een goed alternatief

de bestelling in de winkelwagen op de webpagina wordt na bepaalde tijd ongedaan gemaakt, ik ging een uurtje later verder en toen moest ik alles overdoen zeer ergerlijk.

Pluspunten

goede prijs! lage bezorgprijs!

Pluspunten

Goede snelle service, order netjes compleet verpakt, producten nieuw tegen stuntprijzen.

Pluspunten

Eerste bestelling en kennismaking met dit bedrijf. Correkt afgehandeld en keurig op tijd bezorgd.

Geen suggesties

Pluspunten

Goede service! Vriendelijk en genoeg hulp tijdens het bestellen, pakket kwam snel aan.

E-mail komt in spambox.

Pluspunten

Ik had wat moeite met het registreren van mijn gegevens. Tevens bleek er bij mijn aankoop van een tent fOX EASY DOMEgeen grondzeil te worden meegeleverd. Bij andere aanbieders zit het bij de prijs in. Daardoor leek het product veel goedkoper dan het daadwerkelijk was. Immers, moet er dus nog separaat een grondzeil bij gaan kopen.

Pluspunten

Eerlijk antwoord, pro actief meedenken, gedegen advies

Pluspunten

Superdeals + vlotte,snelle, perfecte levering (zelfs bij vooruitbetalen vanuit België). Echte aanrader!!

Pluspunten

Goeie site en snelle levering.

Probeer de verzendkosten te verwerken in de order. De meeste bedrijven doen dit al en dan betaal je ( geen) verzendkosten.

Pluspunten

Weer snel en netjes. Goed verpakt.

Hoeveel voorraad er van iets is. Komt misschien bij de nieuwe website?

Pluspunten

snelle reactie toen ik iets vergat in te vullen. m.a.w. goede service en levering.

geen

Pluspunten

groot aanbod snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging Goede kwaliteit producten voordelige prijzen Aangename en vriendelijke klantservice medewerkers

Meer keuzes en maten wat betreft aangeboden producten Minder "Made in China" producten Meer diverse goed merken

Pluspunten

goede kwaliteit snelle verzending goede prijs

Pluspunten

Prima service, snelle levering en prettig contact!

Ach eigenlijk niets, misschien bijhouden voorraad op de website

Pluspunten

Snel geleverd,goed ingepakt,snelle reactie op email,had persoonlijk gevoel dat de prijzen te mooi zijn om waar te zijn maar in dit geval klopt het inderdaad een ga zeker vaker kopen hier.

Pluspunten

Goed assortiment voor lage prijzen en snelle bezorging in goede, solide verpakking!

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!