Pluspunten

Onklopbare prijzen, goede kwalitatieve producten, snelle levering en heel vlotte communicatie. Kortom PERFECT, echte aanrader! :-)

GEEN, doe zo verder :-)

Pluspunten

de andere dag na de bestelling al in huis keurig verpakt niets op aan te merken toppie.

geen

Pluspunten

Goede en snelle service en levering, zo doorgaan !!!!

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling / verzending.

Nog niets noemenswaardig

Pluspunten

vlotte levering top acties goede service

Pluspunten

Artikelen zijn goed verpakt dus geen kans op beschadigingen en de volgende werkdag al geleverd.

Pluspunten

Snelheid van versturen en netjes reageren op klachten .

De Soft Pellets die ik bij jullie heb besteld van prologic deugen niet : Ze vallen gelijk van de haak of hair , ook als je ze ze in water hebt voorgeweekt Die pellets is een miskoop. De reactie van sportvis-outlet hierop was prima !! : Snel antwoord en terugbetaling van de kosten. Heb het gevoel als klant serieus genomen te worden . Vriendelijke groeten , Piet van Mameren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering goede producten 1e mail contact begon wat moeizaam maar alsnog netje en snel reactie gekregen en zelfs gratis verzendkosten bij me bestelling aangeboden voor het mail misverstand zeker een aanrader

geen

Pluspunten

Snelle levering ! keurig verpakt . Duidelijk te volgen hoe de stand van zaken van je verzending is .

Voor zover geen verbeterpunten !

Pluspunten

Alles in zeer goede staat en razendsnel in huis

Pluspunten

snelle levering en mega goede prijs

Pluspunten

Wat een super service, We hadden een bestelling geplaatst maar we zagen dat de levertijd 5 dagen zou zijn, maar mijn man ging op visvakantie dus de levering zou te laat komen. Even een telefoontje om de situatie uit te leggen...geen enkel probleem. De volgende dag is het verstuurd en was op tijd binnen. Dus grote klasse, dank jullie wel.

Geen enkele, site is overzichtelijk. Service is goed wat wil je nog meer.

Pluspunten

Goede cumminicatie, prima service en perfecte aflevering. Echt een aanrader om hier producten te gaan bestellen

Pluspunten

Zeer snelle levering. Toppie

Pluspunten

Snelle levering en een goede service. Had 1 item niet ontvangen netjes contact met elkaar gehad en meteen de volgende dag in huis geweldig

Pluspunten

super snelle reactie op vragen snelle levering goede service

met een cadeaubon is het even puzzelen hoe we dat het beste konden doen. Maar daar zijn we goed meegeholpen.

Pluspunten

snelle levering veel spullen goede aanbiedingen

iets betere zoekpunten bij de site

Pluspunten

Bijzonder tevreden over de wijze van aanleveren en afwikkelen van een bestelling.

Pluspunten

Goede service en bezorging

Pluspunten

Snelle levering en had tussentijds een vraag per mail gesteld en werd ook in no-time beantwoord

Pluspunten

Super goede deals en snelle bezorging

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt!

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!