Niets ontvangen!!

Tot op heden heb ik mijn bestelling niet mogen ontvangen! Op de afgesproken datum en levertijd was ik thuis en heb hiervoor verlof opgenomen. Ik stond bij de deur om de bestelling/goederen in ontvangst te nemen. Ik kreeg een bericht van DPD, dat het jammer was dat ze me hadden gemist. Dat kan niet, aangezien ik bij de voordeur stond, dus m.a.w. ze zijn niet geweest. Ps. Ik volgde de bezorger op 'live-tracking' en voordat hij/zij op afgesproken tijdstip 1430u-1530u bij mij zou arriveren, was betrokkene niet meer zichtbaar op 'live-tracking'. Ik heb op die dag meteen gebeld met DPD en mijn beklag gedaan (formeel), maar desondanks heb ik ook vandaag niets ontvangen.... ik word hier niet vrolijk van en dit is tevens de laatste keer, dat ik iets bestel waar DPD zorg moet dragen voor de leverantie. Erik

Goed product.

Sportvis outlet Ik had me bestelling gedaan is snel verwacht en verzonden echt top ! Alleen de service van dpd drama. Tip stap over naar post.nl

Super service

Nadat ik mijn eerste bestelling had geplaatst kwam ik erachter dat ik nog iets was vergeten dus een paar uur later nog een bestelling geplaatst ze hebben er toen 1 pakket van gemaakt en voor de 2de x verzendkosten die ik had betaald hebben ze er gratis producten bij gedaan dus ik zeg super service en binnen 24 uur had ik het pakket al in huis

Gute Ware, schnelle Lieferung

Sehr unkompliziert, erstaunlich schnelle Lieferung - gerne wieder.

Prima, niets op aan te merken .

prima, alleen van de wartels van Saenger maat 10 kreeg ik een pakje van 7 in plaats van 10 stuks.

Mooie prijzen en alles netjes optijd.

De site heeft altijd mooie aanbiedingen. Zeker de moeite waard om in de gaten te houden welke producten ze aanbieden. Koop hier altijd mijn spullen om te vissen.

Altijd dik in orde ,mooie prijzen ,op tijd in huis .

Altijd een goede ervaring gehad met sportvis outlet en mooie prijzen natuurlijk,op tijd in huis .

Altijd super

Altijd goed en snel

Goede prijzen, top acties en snelle levering !

Helemaal top

Netjes op tijd

Alles super gelaufen, immer wieder gerne.

Hat alles reibungslos geklappt, Preis/Leistungsverhältnis super.

Nette prijzen netjes verpakt

Een hele mooie roofvis molen voor lage prijs kunnen kopen. Dan verwacht je meschien iets minder zorgvuldig ingepakt maar ook daar is goed naar gezien. De molen was heel netjes ingepakt,van schade door vervoer was er niet. Kortom een top winkel wat goed omziet naar hun producten en klanten

Goeie producten/ruime keuze

Goed geholpen door sportvis outlet, nette aftersales

Het is een mooie zaak ik kreeg uitgebreid de tijd om nog bestellingen aan te passen. Vriendelijke meneer

Is Top

Goede service en snel bezorgd

Snelle bezorging en goed verpakt

pleasantly surprised

Thank you. I am very pleased with your services. Best regards to the next one

Mooie producten, goede prijs en snel in huis

Fijne website met mooie producten. Zending was goed verpakt en snel in huis.

Perfecte service....snelle bezorging

Mijn pakketje de ene dag besteld, via de duidelijke website. De andere dag een bericht dat het onderweg was en de dag daarna keurig bezorgd. Al met al dik tevreden.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!