Topservice

Zeer snelle levering.. even telefoontje dat de bestelling in 2 pakketten kwam.. top!

Goed product voor goede prijs

Product is goed en snel geleverd. Alleen de verpakking was mega groot voor wat er in zat.

Gewoon top

Altijd leuke interessante acties

Goede service snelle levering

Lekker veel keuze engoeie merk spullen ga zou foor sportvis outled goed bezig

super tevreden

Voor de eerste maal iets besteld de zaterdag namiddag is reeds de dinsdag al toegekomen in belgië was super goed verpakt! Wij bestellen zeker en vast nog bij jullie dikke dank u wel voor de snelle bediening

Top webshop met dito service

Scherpe prijzen op de webshop. Binnen een dag reactie dat de bestelling klaarligt om opgehaald te worden. Al met al perfecte service!!

Super service

Super, als er wat fout gaat met bezorging word dit direct en netjes opgelost,dat maak je niet vaak meer mee. Super!!

Zeer goede curves

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Beste winkel echt snel levering goed quality all best

Altijd goed geregeld

Al jaren klant super goede service,als er wat met je bestelling is dan regelen ze altijd een oplossing.

Prima webshop

Duidelijke site....goedkoop....en snel geleverd

Ik had een bestelling geplaatst en helaas was het pakket te groot om bij het aflever punt te bezorgen . Ik werd gebeld door sportvis outlet en ben keurig te woord gestaan , en we zijn samen tot een goede oplossing gekomen . Kortom goede service , klantgericht , zeer nette prijzen !

Ik ben zeer te vreden als nieuwe klant en alles was op geleverd, ik zou zeggen doe zo door en nog veell succes geweest en ik zal zeker in de toekomst nog bestellingen doen bij jullie Mvg Dierckx P

mooi snel levering,wel dure verzendkosten

goed en snel geleverd

Top product

Snelle levering en super kwaliteit en een goede prijs

Snelle levering, mooie prijzen

Snelle levering, voor 14.00 besteld , werd idd volgende dag geleverd.

Goede deal, snel verzonden.

Besteld, volgende dag in huis.

Snelle service en scherpe aanbiedingen!

Prima bedrijf waar je gerust je spullen kunt bestellen

Snelle levering en product conform beschrijving.

Zoals altijd weer prima in orde

Mijn bestelling weer prima geregeld.

Snel en goed

Een aanrader!

Zeer goede service

Pakketje was snel verzonden. En on goede orde ontvangen! Bedankt Julian

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!