Snelle levering binnen 24 uur in huis

Goedkoop

goede aanbiedingen.

alles goed bezorgd.

Gewoon top

Goede en snelle levering en duidelijke bestel wijze gewoon dik tevreden

Mooie prijzen voor de producten.

Zeer tevreden . Bedankt.

Zeer Goed

Snelle levering,prima prijs en goede informatieverstrekking

In 1 woord. GEWELDIG

DIT IS EEN KLASSE ONLINE SHOP.. 10/10

Altijd goed geregeld

Snel en hulpzaam personeel tegen een goede prijs kwaliteit verhouding

Mijn date met SVO is een prima match!

Voor de eerste maal hier een product besteld. Goede prijs voor een prachtige hengel. Ik ben helemaal blij met de hengel, precies zoals ik bestelde. Fijne webwinkel met super info; prijzen; afhandeling; verzending en traceermogelijkheid. Tot gauw !!! Harry Pauw.

TOP geregeld weer

bestel er al jaren, ging voor de eerste keer fout. even gemeld en werd meteen na gestuurd, TOP service, BEDANKT

Super mooie deals en snelle levering!

Mooie bulk deal Nash boillies! Levering super snel.

keurig en goed geregeld

Ik heb een mooi hengeltje ,en zeker voor dat geld . werd keurig bezorgt. jammer er zit geen hoes bij ,maar dat stond dan ook vermeld . ook de prijs van het versturen is perfect , bij een ander werd 13 euro gevraagd en hier nog geen 5

Snelle en goeie levering

Gutt

Top produkt

Redelijk product

Niet al te harde bolies gebruiken hier mee

Als altijd een snelle en perfecte levering.

Snelle en perfecte levering.

netjes optijd geleverd

goed services, geen klachten van

Goed product voor een goede prijs

Super mooie site

Erg goedkoop, snel geleverd en volop kwaliteit te verkrijgen bij deze internetsite

Prima product, snelle levering

Happy klant

Goede producten en mooie prijzen !

Voor het eerst een compleet pakket besteld . Super snel geleverd en gewoon een eerlijke prijs . Kom hier vaker bestellen . Top

Super snelle respons...

Super snel gereageerd op een bestelling die ik door een probleem met internet bankieren niet kon afrekening. Er werdt zelfs op zaterdag nog geregeld dat ik de bestelling wel kon plaatsen... En dat is gelukt....

Snellelevering

Snelle levering en goede service

Alles goed

ik raad 100% aan

Nou het is eigenlijk niet de outlet maar prologic.

2 buzzerbars 15 cm maar de middelste zit niet in het midden scheelt gewoon een cm. Nou daar ga ik niet tegen aan zitten kijken. Maar ja wat wil je voor 3,5 euro. Outlet zelf was goed hoor.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!