Direct antwoord perfect afhandeling....

Scherpe prijzen en ook nog eens topservice

Goed bereikbaar, scherp geprijsde artikelen en ook nog eens top service, kocht een Scierra Yosemite waadpak, deze bleek lek, direct een nieuw pak gekregen!

Snel en correct

Aanrader

Prima prijs en snelle levering

Super snelle levering en alles precies volgens omschrijving

Mega

Very customer service and top products for good value

Goede service!!

Netjes verpakt en goed afgeleverd.

Duidelijke website, scherpe prijzen en er werd vlot gereageerd op een mail met een vraag over de levertijd. Top!

Dikke prima

Vandaag besteld morgen in huis kan nu gaan vissen

Super goede service

Hele vriendelijke mensen, geweldige prijzen en ook zeker een hele goede service verleend.

Goed!

Alles was snel en compleet

Het bestelde product was wat ik ervan verwachtte en bovendien aan een interessante prijs.

Buiten verwachting

Heb wat ik wil

Zeer goede service

Paar x problemen met een product gehad waar outlet natuurlijk niets aan kon doen. Ze staan voor je klaar en regelen het x op x netjes. Zouden nog een hoop winkels een voorbeeld aan kunnen nemen.

Superservice

Goede prijs en snel geleverd

Zeer snel

Ze zijn zeer snel. Heb je een klacht,dan behandelen ze dat zeer snel af

Sehrgut

Sehr gute Service! Schnell und Dokumentierte Versand. Ich empfehle Sportvis Outlet sehr!

Bestelling komen aan zoals afgesproken

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Bestellen en keurig ontvangen zonder zorgen

Al meerdere keren wat spulletjes besteld en altijd keurig verpakt en snel ontvangen. Er zullen zeker meerdere bestellingen volgen.

Prima.

Ruim assortiment met mooie prijzen. Makkelijke bestelsite.

Supersnelle service, super prijs

Ene dag besteld, andere dag geleverd!

Super service !!! Après une erreur de ma part dans la commande le magasin a fait le nécessaire pour me livrer rapidement. Je recommande sportvis

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!