Top bedrijf

Snelle service, vriendelijk, goede kwaliteit

Alles bestens

Alles bestens

Zoals gewoonlijk snelle levering en voor een goede prijs. Service zoals we gewend zijn.

top

top

Donderdag avond mail gestuurd voor bestellingen en zaterdag al kunnen gaan halen top service

houd de sale afdeling erin!!

Nette mensen spullen altijd optijd in huis

Ruime keuze uit hengelsport en kleding en het belangrijkste alles klant dit voor zeer nette prijzen

Goede en snelle service

Pakket was goed ingepakt en snel geleverd.

Gewoonweg een fantastische webshop..

Deze webshop beveel ik iedereen aan. Maandag besteld om 10uur smorgens. Dinsdag al geleverd en ik woon in België. Gewoon TOP TOP TOP. En prijzen mogen er ook zijn. SPORTVIS. Outlet. TOP

Perfecte service!!

Top producten aan de beste prijzen! Het pakje was even verdwaald bij de leverings sevice. Hebben het opgevolgd en mij dadelijk opgebeldcals alles in orde was. Top service ook na verkoop! Merci!

Geen onzin gewoon zoals het is. Mvg Erwin

Goed geregeld

DE bestelling en bezorging zonder problemen verlopen.

Altijd correct en klantgericht

Omdat ik in Valkenswaard woon, haal ik mijn spullen zelf op. Dat gaat altijd prima, men kent mij inmiddels goed en spreekt mij direct aan met mijn naam. Mijn spullen liggen altijd klaar inclusief factuur, Altijd compleet en meestal in de originele verpakking. Rob en zijn medewerkers bouwen steeds verder aan een prima bedrijf. Inderdaad het motto is: kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Mooie aanbieding Supersnelle services❤️

Niks op te merken dus goed

Particulier of bedrijfsbestelling de service is altijd perfect!

Ik plaats af en toe als particulier en bedrijf bij sportvis outlet bestellingen en zoals gewoonlijk wordt mijn bestelling niet alleen zéér snel en effectief verzonden maar os de aftersales eveneens perfect geregeld Randy Carptour Benelux

Correct

Zeer correcte afhandeling van zaken

Correct bedrijf

Correct en snelle levering .

Supersnel scherp geprijsd

Uitstekend snelle levering en scherpe prijzen .

Mooie deal en fast delivery!

Top deal, doe maar meer!

Nash hoodie

Mijn hoodie werd snel geleverd en kocht hem aan een zeer scherpe prijs

Goede producten, top service

Gerne wieder...

Prima service, snelle verzending. Zoals altijd correct geleverd tegen prima prijzen

Alles goed verlopen. Had een vraag in verband met de levering, super goed geholpen

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!