Het artikel ziet er anders uit als voorgesteld op foto

De schoenen die ik dacht besteld te hebben waren niet het model die geleverd is.

Heel fijn zaken doen!

Spullen snel leverbaar en schappelijke prijzen. Prettige helpdesk waar in oplossingen wordt gedacht!

Bij vragen wordt je heel netjes behandeld.. Gr Monique en Dinand

Goed en de Snelheid

Heel veel spullen en goede spullen

Overzichtelijk

Snelle levering en de producten goed in beeld waardoor alles goed is te zien.

Zeer snel en goed

Goed en netjes

Vind alleen jammer dat geen mail krijg wanneer je pakketje is verzonden en wanneer het paket wordt verwacht. Kreeg alleen mail van de pakketbezorger op de dag zelf. Verder prima service en netjes en goed geleverd

Gewoon top

Al wel vaker besteld bij sportvis outlet, altijd netjes geleverd binnen de afgesproken tijd.. Gewoin top

Very good

Quick and efective.

• Bi nas priporočili? Yes

Kwaliteit is prima bekende merken

Supervlot geleverd,uitstekend verpakt. Top.

Ik ben heel erg tevreden. Makkelijk te bestellen en te betalen. Zeer vlotte levering, de andere dag had ik het al binnen. echt Top.

super snelle service

altijd top

Goedkoop en goed

Goedkoop en goed materiaal Snelle levering

Ik heb een goede ervaring met geleverd artikel

Goede ervaring en mooie en goede hengel voor die prijs.

Karper lijn

Goede producten en vlug geleverd

Werd netjes gebeld dat de gekozen verzend optie niet mogelijk was. Kort overleg en klaar. Snel verzonden en dus ook volgende dag binnen

Super goeie service en goede prijs kwaliteit verhouding en op tijd geleverd .

Top ervaring snelle levering en fikse korting op de producten

Super snelle levering

Super snelle levering en duidelijke informatie over je pakket.

Perfecte service

Had bestelling geplaatst voor een nieuwe hengel. Een van de ogen had was een mankement. Even gebeld en werd gelijk goed opgelost. Ik ben tevreden , niet alleen verkopen, ook de nazorg is goed

snel en goed afgeleverd

prima site en service

Goeie service

Goeie service en snel bezorgd. Helaas was de bestelling niet compleet. Na een mailtje gelijk telefonisch contact. De restant van de bestelling werd direct verzonden en is snel bezorgd. Kortom aardige mensen die snel schakelen, niet duur en zeer betrouwbaar.

Goede levering veelkeuze en scherpe prijzen.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!