Echt super, boven verwachting, een aanrader voor elke sportvisser

Op zaterdagavond kwam ik er achter dat ik een foutje had gemaakt. Ik had aangevinkt dat ik het wilde ophalen, maar dat was een foutje . Ik stuurde een mailtje en kreeg binnen 2 minuten een reactie, en het kon worden omgezet naar verzenden met een kleine bijbetaling. Wat een top service en super snelle reactie, voor mij een dikke 10

Snel verzonden en goede service.

Mijn ervaring met sportvis outlet is goed.

Artikel is van goede kwaliteit en precies zoals ik had verwacht

Top service en top bedrijf

Alles duidelijk en netjes verzorgd!

1 woord, top

Had de verkeerde molen bij de hengel besteld, belden ze keurig op om te vragen of het een setje moest zijn. Vervolgens de juiste molen bij de bestelling gedaan. Eenmaal ontvangen zaten er ook nog 2 pluggen bij uit de persoonlijke voorraad van de verkoper, echt top.

Gewoon goed en snel

Al vaker besteld altijd snel en goed

uitstekendfe prijs/ kwaliteit en snelle levering

Veel keus, goedkoop en snelle bezorging.

Snelle en prettige service

Savage gear salmonoid besteld voor een mooie prijs. Ik had per ongeluk buiten mijn account besteld maar dit was geen probleem voor mijn punten die ik voor de bestelling kreeg. Levering was snel en de service is prettig.

voortreffelijk verzorgd

Goede spullen voor mooie prijzen

Mooie kwaliteit,er wordt goed met je mee gedacht,goed advies.

Snelle service en dito levering!!

Superservice!

Alles geleverd zoals afgesproken.

Altijd perfect

Goede service,snelle levering enz. Teveel om op te noemen.

Vriendelijk, goedkoop , behulpzaam

goede spullen voor een goede prijs

men wordt snel en vriendelijk geholpen.

Snel en duidelijk

Prima service en altijd een goede prijs. Afgeleverd volgens de voorwaarden.

Sehr günstig schnelle Lieferung nach Deutschland

Sehr günstig schnelle Lieferung nach Deutschland. Vielen Dank

Uitstekende service

Uitstekende service en een echte aanrader.

Mooie spullen voor goede prijs/kwaliteit

Service, vriendelijk en gastvrij

Spullen goed geleverd!

Nadat in het begin door overmacht,het onoverzichtelijk was van wanneer de goederen geleverd zouden worden, zijn de goederen goed afgeleverd. Blij dat ik (eindelijk) de spullen heb. Er is vanuit Sportvis Outlet (klantenservice) goed gecommuniceerd met mij.

super tevreden

alle spullen zoals verwacht

Goed en betaalbaar

Snel geleverd goede producten en betaalbaar met iedere dag een leuke aanbieding ga zo door.

Altijd goed geholpen

Juiste prijs kwaliteit. Het zou wel fijn zijn als je ook wat later of op zaterdag je spullen zelf kan ophalen i p v versturen

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!