Probleempje binnen een paar minuten opgelost!!!

De medewerkster was erg aardig, vriendelijk, behulpzaam en heel correct!!!

Levering was lekker snel binnen jammer dat er in mijn Nash rig opbergbox xl 2 scheurtjes zitten

Zeer positief goede verzorgde behandeling tot nu toe dis perfect.

Als zeer positief dus

Geweldige service zelfs op zaterdag middag

Top service, zeer klantvriendelijk,meedenkend antwoorden direct op je vragen.

Goed verpakt en snel gelevert

Hou dit kwaliteitsniveau aan Sportvis Outlet , top!

Snel Goed geprijsd Goed verpakt Eenvoudige bestelling via website Simpelweg niet op aan te merken!

service is goed!

Service is goed, en snelle bezorging

Goede en snelle service

goed en snel geleverd

Goede snelle levering toppie

Product moet ik nog gaan proberen.

Scherp geprijsd, snelle levering en vriendelijk

Scherp geprijsd, snelle levering en vriendelijk mensen.

Top service!

Enorm snelle reactie op e-mail. Zeer nette service.

Goede degelijke site

Tot nu toe zeer positief.

Mooie spullen snelle levering

Heb al vaak spullen bij visoutlet gekocht voor twee uur besteld dan het je het echt de volgende dag in huis mocht er iets toch niet kloppen met de bestelling dan wordt dit snel en vakkundig oopgelost prima website kan het iedereen aanraden ga zou door

Goede producten en goede prijzen!

Gewoon prima

Alles keurig zoals het hoort. Ook op vragen via de mail werd snel gereageerd.

Sublieme service

Sublieme service

best

maar ik zie dat mijn email verkeerd is dat moet zijn [email protected] en niet [email protected] zouden jullie dat willen aanpassen vr gr Ernst

Prima service, bestellen, betalen en ontvangen. Simpel

PPrima service, bestellen, betalen en ontvangen. Simpel

Goede service en snel geleverd

Goed en betrouwbaar

Nette prijzen, leuke aanbiedingen en smart shopping scheelt je veel verzendkosten. Je wordt netjes behandeld en denken in oplossingen.

Best

Keurig afgeleverd en snel

Mijn ervaring met sportvis outlet is perfect alles was netjes verpakt en keurig op tijd. Ik zeg een aanrader zal hier vaker bestellen.

Afspraak is afspraak

Gewoon zoals het hoort. Ik bestel wel vaker bij sportvis outlet en ben er zeer tevreden over.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!