Snelle levering prima prijs

NGT Profiler 60. Super molens (wel afgekeken van Nash) voor een schappelijke prijs.

Altijd perfect!

Altijd optijd geleverd binnen een week. Top!

Prima geregeld allemaal!

Makkelijk bestellen. Goede informatie over status vd bestelling Kwaliteit vd product en moet nog blijken. Heb het nog niet geprobeerd, maar het ziet er allemaal goed uit! Blij mee!

Mijn ervaringen met sportvis outlet zijn top.

Goede service en goede kwaliteit

Super snelle levering en goedkoop

Super snelle levering

Topservice

De communicatie is goed geregeld. En als er iets mis gaat is het vlug opgelost!!

Topservice!!!

Ik ga zeker vaker bestellen!!

Snel geleverd en netjes verpakt

Snelle levering!

Enige nadeel, ik heb 4x dezelfde soort boilie gekregen! Terwijl een vriend van mij allemaal verschillende had! Is daar iets aan te doen? Nalevering van een andere soort? Mvg

Snelle levering. Product kan beter. Wat onderdelen aan binnenkant scheef gelijmd.

Snel geleverd. Ook de goedkoopste

Superr bedrijf

Als je ergens mee zit Denken ze mee om het op te lossen En ook nog mooi opgelost

Één woord goed

Snel geleverd alleen jammer dat het hoge verzendkosten zijn 4.99

Wordt snel geantwoord als je een bestelling plaatst

Top service met top producten

Goedkoop en snelle levering

Perfecte en zeer correcte levering.

Aangezien er op de site vermeld werd dat het bestelde item lichte krasjes en/of beschadigingen kon bevatten omdat het hier een showmodel betrof zag het product er uit als in nieuwstaat, dus geheel onbeschadigd. Was de gok om 50% op de nieuwprijs te besparen dus dubbel en dwars waard.

perfect

pakket netjes ingepakt gewoon top

Snel en correct

Snel en correct

top

vlotte bezorging

Besteld en snel geleverd. Goede service!!

Netjes aangekomen zoals altijd

Pakketje snel geleverd, netjes verpakt. Klasse

Scherpe prijzen en snelle levering

Scherpe prijzen en volgende dag geleverd Dus zeker een aanrader voor iedereen

Super service & keurige levering!

Spullen snel verxonden. Contact met de webshop is ook prima. Zeer goed bereikbaar en denken mee in oplossingen

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!