Goeie service

Mooie site eenvoudig bestellen snelle levering

Goedkoop, snel en kwaliteit!

Goeie service

top producten, lage prijzen, top service, vriendelijkheid, snelle levering

beste mensen, ik had een bestelling geplaatst bij sportvis outlet.nl normaal kies ik voor verzenden, maar ik koos nu voor afhalen, ik woon in beuningen, dus dat is een klein uurtje rijden, naar valkenswaard, ik kreeg daar een kijkje in het magazijn, wat ik al heel leuk vond, tot mijn verbazing, kreeg ik een heerlijk kopje koffie met een appelpunt erbij, we hebben gezellig zitten praten, over alles en nog wat, dit is vriendelijk heid ten top, en toen ik weer naar huis ging, kreeg ik ook nog, een leuk petje als cadeau, ik vond het heel gezellig bij jullie, en bedankt voor de gastvrijheid, kijk dit is ook sportvis outlet.nl, mensen met zijn alle naar sportvis-outlet.nl, je krijgt er geen spijt van, je wordt er allen maar blij van, en vooral als je de prijzen ziet van sportvis-outlet.nl, fantastisch.

Goede hengelsportspullen voor een faire prijs en een snelle verzending.

Snelle bezorging , prima verpakt

Fijne winkel , alles vlotjes verlopen , geen klachten

Snelle levering en goede spullen

Fijne snelle levering. Goede spullen. Aantrekkelijke prijs. Alleen beschrijving op website kan iets beter. Nu heb ik een iets te grote tacklebox besteld.

netjes geleverd

Zondags besteld en dinsdag al bezorgd .....Geweldige service en voor een zeer aantrekkelijke prijs...zeker het aanbevelen waard.

Top.

Goede prijzen, bestelling afgehaald vriendelijk ontvangen.

Netjes en snel

Er werd snel gereageerd op een vraag die ik had waardoor ik meteen me aankoop kon doen.

Snel geleverd, goedkoper en verzorgd ingepakt. Top !

Per mail.goed op de hoogte gehouden. Snelle levering en met zorg ingepakt !

Snel en prettig geholpen. Prima !!!Q

Over Sportvis outlet ben ik tot nu toe heel tevreden. Prima spullen voor lage prijs.

Goed en snel

Wat ik besteld heb, wordt snel geleverd!

Hengel had een fabrikage fout bij ontvangst gebeld en ze stuurde weer een nieuwe op.. zeer goede winkel en goedkoop ook

zadowolony

Zeer vriendelijk en correcte bediening

Vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam. Zeer tevreden!!

Tot nu toe altijd naar tevredenheid geweest.

Producten voldeden aan de beschrijvingen op de site. Kortom: prima service!

Volgende dag al in huis

Helemaal top

Top en snelle levering

Snel geleverd alles netjes intakt een echte aanrader voor de medevissers

Snel en goede kwaliteit

Zeer goede service en snelle leveringen

Goede prijs snelle levering

Gewoon goed

Producten waren netjes, goed verpakt en snel geleverd.

All went well

Delivered on time, all as ordered.

Optijd en lage aantrekkelijke prijzen

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!