mooie prijzen en snelle levering

goede ervaring, kom vaker langs

Enorm klantvriendelijk

Zeer prettig. Enorm klantvriendelijk. Goede service. Gewoon perfect.

top aanbiedingen elke dag

vlotte levering

Zonder problemen. Duidelijk en optijd.

Uitstekende service

Ik werd gebeld omdat mijn bestelde hengel toch niet op voorraad was, een zeldzame voorraadfout volgens Sportvis Outlet. Ik kreeg gelijk een alternatief aangeboden. Wat mij betreft ouderwets goede service.

Echt helemaal top !

Volgende keer eerst naar deze site en dan weer spullen bestellen.

Super advies en service, scherpe prijzen

Erg vriendelijk geholpen, bestelling volgende dag al bezorgd.

Leuke spullen, snel geleverd en zeer scherp geprijsd

Ik was al een tijdje opzoek naar een bepaald kunstaas. Hier gevonden en voor een zeer scherpe prijs.

Super goed

Ik ben zeer tevreden met mijn eerste bestelling. Hierbij heb ik nog een geplaatst en verloopt deze ook zo vlug . Alvast bedankt Mvg .

Altijd goed en mooi vlug binnen

Ik heb al vaker bij deze firma spullen besteld nog nooit klachte gehad een niet alles gekregen maar na een belletje de volgende dag binnen goed bezig sportvis outlet ga zou door

Hellemaal goud

Mega Snelle verzendening.

goed spul en snelle levering

top!!

Jammer dat je zelf de verzendkosten moet betalen als je iets retour zend. Verder niks op aan te merken

In 1 woord geweldig!

Super spullen van A-merken. Goed verpakt en snel geleverd. Hele vriendelijke en goed te bereiken klantenservice. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en ze willen je overal bij helpen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Top mensen! Ga zo door!

Redelijk goed

Snel levering

Betaalbare merkspullen volgens afspraak geleverd

Betaalbare merkspullen volgens afspraak geleverd

super

Perfect geregeld

Goeie service

Mooie site eenvoudig bestellen snelle levering

Goedkoop, snel en kwaliteit!

Goeie service

top producten, lage prijzen, top service, vriendelijkheid, snelle levering

beste mensen, ik had een bestelling geplaatst bij sportvis outlet.nl normaal kies ik voor verzenden, maar ik koos nu voor afhalen, ik woon in beuningen, dus dat is een klein uurtje rijden, naar valkenswaard, ik kreeg daar een kijkje in het magazijn, wat ik al heel leuk vond, tot mijn verbazing, kreeg ik een heerlijk kopje koffie met een appelpunt erbij, we hebben gezellig zitten praten, over alles en nog wat, dit is vriendelijk heid ten top, en toen ik weer naar huis ging, kreeg ik ook nog, een leuk petje als cadeau, ik vond het heel gezellig bij jullie, en bedankt voor de gastvrijheid, kijk dit is ook sportvis outlet.nl, mensen met zijn alle naar sportvis-outlet.nl, je krijgt er geen spijt van, je wordt er allen maar blij van, en vooral als je de prijzen ziet van sportvis-outlet.nl, fantastisch.

Goede hengelsportspullen voor een faire prijs en een snelle verzending.

Snelle bezorging , prima verpakt

Fijne winkel , alles vlotjes verlopen , geen klachten

Snelle levering en goede spullen

Fijne snelle levering. Goede spullen. Aantrekkelijke prijs. Alleen beschrijving op website kan iets beter. Nu heb ik een iets te grote tacklebox besteld.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!