Goed geregeld en snel

Snelle service,afhalen is voor mij perfect. Leuke aanbiedingen

Goede communicatie mooi verpakt en snelle levering

Ik ga hier zeker nog bestellen dit is een betrouwbare site

snelle verzending en top service

Geweldig bedrijf! Precies wat een klant wil TOPSERVICE!!

Enige tijd geleden bij deze online webshop terecht gekomen, uiteraard google ook ik op de prijs. En in heel veel gevallen kom je dan terecht bij Sportvis Outlet. Altijd een wisselend assortiment! Zeer vriendelijke jongedame bij de klantenservice die tot het uiterst gaat om iets voor je uit te zoeken. Pakketjes worden zeer zorgvuldig ingepakt, zelfs flesjes vloeistof etc. worden netjes in bubbeltjes plastic gedraaid. Echt een prachtig bedrijf, ik raad iedereen aan om eerst hier te kijken, voordat je elders kijkt. Ga zo door!!

Woord gehouden en goed geleverd

Ik kreeg een Telefoontje waarin werd uitgelegd waarom de bestelling een weekje langer op zich liet wachten. Zeer professioneel en attent!

De beste zaak met de besteldeals.

Een super zaak met tijd voor de klanten als je wat vraagt. Dat zijn dingen wat ik niet meer ben gewend in een word klasse en alles super voordelig. super blij met de Sportvis Outlet. Voor al door gaan zo als nu. En bedankt namens een tevreden klant. groet ED

Super snelle levering

Aanrader Top verpakt

Where is my order?

Where is my order? Is there a problem with the shipping?

Super web winkel,goede service

Super en snel

Super,was binnen 18 uur in huis,echt super,zeker nu met de corona

Top firma

Top firma fijne gasten

Super vlotte service

Om 13u besteld dag erna al ontvangen super service!

Na een foutje van beide kanten, ben ik netjes opgebeld en is mij alles keurig en correct uitgelegd. Daarna de bestelling in goede orde ontvangen zoals beloofd

lage prijs voor uitstekende kwaliteit

dinsdag besteld,donderdag geleverd zeer vlotte service niet duur voor gekende merken

Snelle en correcte levering en .. tegen prima prijzen.

Top! Super snel en mega goeie deal

Super goede prijs en nog een hele snelle levering ook. Goed verpakt en kwalitatief product.

Zeer goede service heel vriendelijke medewerkers

Super goed geregeld en altijd goed geprijst

al een lange tijd klant en altijd goed, Prijs en bezorging super.

Goeie klanten service

Ik heb donderdag besteld ,maar heb nog niks ontvangen

Helemaal goed, goede service en snelle levering!

Goed en snel

Goed en snel

Nette levering volgens afspraak

Zie boven, niets aan toe te voegen

snel geleverd

Makkelijk bestellen, snel gelverd.

supersnel geleverd

Had een vraag over de levering , direct antwoord gehad ! Aanrader

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!