Prima prijs, snelle levering

Product goed en snel geleverd. Verpakking zou wel kleiner kunnen wat mij betreft. Ik had een aantal shadjes besteld die makkelijk in een envelop(je) hadden gepast, kreeg ze nu in een doos groter dan formaat schoenendoos..

Prima!!

Snelle levering, goede producten. Omschrijvingen bij de producten missen wel vaak belangrijke info. (en vraag pas om een beoordeling als het product is ontvangen ;) )

Snelle levering altijd goed

Goed product en prijs verhouding.

Heel goed en de prijs is oké.

Goede prijzen, snelle service

Bij sportvis-outlet, wat fox voyager producten besteld voor een scherpe prijs, was volgende dag geleverd. Kunnen veel winkels nog wat van leren.

Snel en goed

Ik had een foutieve bestelling doorgegeven. De dag erna kreeg ik een telefoontje uit NL en werd er onmiddellijk geld teruggestort. 2 dagen bestelling aan huis. Top.

Geweldige service, snelle bezorging ondanks corona

Sinds lange tijd weer iets besteld via de site. Het aanbod en service echt subliem. Overzichtelijke site, makkelijk de bestelling plaatsen. Van a tot z goed geregeld. Plus niet te vergeten, hele aantrekkelijke aanbiedingen.

altyd snelle levering,Goed ingepakt Geweldige prijs

goede en snelle service

Tot nu toe goede en snelle service, er mag alleen meer spinhengels en spinmolens erbij en ook shads en pluggen mag meer, voor de roofvissers.

Snel heel snel

Prijs kwaliteit AAA+++ Enorm snelle levering En ruime keuze

Gewoon bestellen.

Leuke aanbiedingen, goed verzonden.

Snel besteld en snel ontvangen

Sportvis Outlet is een goede website. Ik was er nog niet bekend mee maar zal hier zeker vaker bestellen

Snel en goed!

Kwaliteit ,goedkoop en snel geleverd.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Snelle service , goede producten en zeer scherpe prijzen

Alles perfect

Goede acties, en perfecte levering. Variërend aanbod. De ene keer wat minder artikelen op de site, en de andere keer zeer veel artikelen. Dus altijd leuk om deze site in de gaten te houden.

Helemaal top!

Zeer tevreden. Snelle afhandeling. Producten goed verpakt en snel geleverd!

Super service en goede prijs

Door sportvis-outlet kun je tenminste betaalbaar vissen. En t word snel verzonden

Altijd zoals omschreven, tevens op tijd geleverd !

Helemaal naar verwachting

Super bedrijf met regelmatig mooie deals

Koop hier nu al jaren,worden regelmatig mooie deals aangeboden. Ook als er eens iets mis gaat van hun of je eigen kant ze reageren altijd snel en denken altijd in oplossingen. Smartshopping is super,als je dan eens iets ziet voor een 'prikkie' word het niet weer duur door de verzendkosten maar laat je het lekker liggen tot jij vind dat je genoeg verzameld hebt om het te laten komen. Hoop dat ze nog lang doorgaan!

Ik heb mijn bestelde spullen opgehaald in het magazijn, alles lag klaar.

Ik haal mijn spullen altijd bij hen op. De spullen waren netjes ingepakt, en voorzien van een factuur. De pakjes lagen klaar bij de counter. Wederom een prima deal.

Goede service! Snelle levering

SUBLIEM

TOP SERVICE

Super snel levering

Top kwalityd

Top kwaliteit voor een Top prijs

Klasse webshop !

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!