Heb de nieuwste scierra traxion LW 3 vliegvisreel gekocht veel goedkoper dan overal maar had een probleem van het omzetten van links naar rechts ik en meerdere kwamen er niet uit contact opgenomen en uiteindelijk retour gestuurd en Rob met zijn team zijn er mee aan de slag gegaan en gelukt petje af voor het team bedankt voor de goede zorgen en de service jullie zijn top

Prima webshop

Zaken worden netjes opgelost en bestellingen op tijd bezorgd gewoon Top

Supersnel

Volgende dag mijn spullen in huis. Mooie aanbiedingen.

Op de maandag een hengel besteld, dinsdag in huis!

Mooie aanbieding gezien voor een SPRO Freestyle hengel. Maandagochtend besteld en de dinsdagochtend al in huis. Product precies zoals omschreven en in perfecte staat. Superservice en geweldige prijs!!! Ik zal de site in de gaten houden voor meer aanbiedingen!

Mooie producten

Mooie producten voor een mooie prijs en snel geleverd.

de goedkoopste, en betrouwbaarste van heel nederland.

ik heb nog nooit zo: webshop meegemaakt, als sportvis outlet, ik keek op de site, en ik denk, dat kan toch niet waar zijn, met prijzen die zo laag zijn, dat ze niet te concurreren zijn met anderen webshops, en ik dacht, dat wil ik toch eens n keer proberen, nou ik kan je vertellen, dat ik niet meer zo snel, een anderen webshop nodig heb, want zulke prijzen daar kan niemand tegen op, daar wordt je toch blij van, ikke wel in ieder geval, ga zo door, want jullie zijn goed bezig, van nu af aan kan iedereen in nederland hiervan profiteren. echt top.

Leuk shop vriendelijk personeel en goede service

Twee keer geweest leuke shop makkelijk bestellen en zelf ophalen .eigenlijk alles op voor raad wat ze aanbieden op de site

Nash scope 10 ft 3lbs besteld

Geweldige aanbieding in de mail gehad. Nu nog afwachten op de levering, Heb er nu al erg veel zin in.

Gewoon goed

Helaas van sommige dingen maar een paar van op voorraad, maar goed daar ben je een outlet voor. Altijd snel en goed geholpen bij aanpassingen. Enige minpunt vind ik als ik op m'n telefoon kijk en ga scrollen dat hij vaker vast blijft hangen of helemaal vanzelf naar beneden gaat.

Altijd goed en betrouwbaar

Zoals altijd snel gelevert en alles in prima staat.

Super blij met mijn bestelling

Snelle levering van de producten Kan Raven nog iets van leren die nooit wat op voorraad hebben liggen

Leuke deals & leuke prijs

Top service aan een betaalbare prijs

Al meerdere keren besteld bij sportvisoutlet en de service is altijd super,bestelling altijd in orde met track en trace en steeds bereikbaar indien ik vragen had !! super vriendelijke mensen !! Als ik spullen nodig heb kijk ik altijd eerst hier voor ik naar een winkel ga...A merken voor een lage prijs.

Duidelijke webside en snelle levering

Zocht een product wat bijna overal uitverkocht was maar vond het bij Sportvis Outlet en ook nog tegen een geweldige prijs. De levering was perfect geregeld en erg snel. Heb er een website bij waar ik als eerste ga kijken als ik iets nodig heb voor de hobby. Ruim aanbod tegen mini prijzen. Bij twijfel en wil je het goedkoop en snel in huis hebben, dan ga je naar Sportvis Outlet !!!

Uitstekende service

Een zeer fijne online winkel met snelle service. De optie om je producten op te halen is handig als je spontaan gaat vissen en toch nog iets nodig hebt. De prijzen zijn voordelig en de keuze is reuze. Voor alles wat wils.

Top producten en service

De website vond ik overzichtelijk en duidelijk. Mijn bestelling werd snel afgehandeld en had ik de volgende dag in huis. Ik had echter een klein klachtje over het artikel dat na melden op uiterst correcte en vriendelijke wijze werd opgelost. Zo hoort het en geeft vertrouwen.

Had even een paar vragen over hoe en wat. Binnen 5 minuut antwoord. Goeie kwaliteit etc. Top

Goede service, slechte site

Hele goede service, alleen de site doet het vaak niet en en er staat niet alles op verder super shop ga hier voortaan altijd bestellen.

Snel geleverd en goed verpakt

Snel geleverd en nerjes verpakt en pakket is te volgen via track and trace.

Scherpe prijzen en top service

Goede kwaliteit en bezorging.

Goede kwaliteit.

Goede prijzen en snel geleverd ook in belgie.

Snel geleverd en goed verpakt.

Snel geleverd en goed verpakt. En je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling.

Goede klantvriendelijke service.

Veel goedkope visspullen en van hele goede kwaliteit. Klantvriendelijkheid is ook super. En bestellingen worden binnen een dag ingepakt en verzonden.

Altijd goede en snelle service

Prima contact en goede leveringen.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!