Top shop

Koop al jaren online spullen. En wat een assortiment en wat een kwaliteit. Ben groot fan de spullen van matrix en daar zijn continu mooie spullen van in de aanbieding

Altijd top geregeld, precies zoals een online bestelling moet zijn

Zoals vanouds Top

Wederom top, alles netjes op tijd geleverd. Het kunnen opslaan van artikelen is een heel prettige service van Sportvis Outlet.

top

mooie aanbiedingen en snelle levering

Goede prijs en top service.

Super geholpen bij het online bestellen en erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

De klant is koning!

Ik had particles en wat pop-ups , ik was gewoon verbaasd de pakketdienst dhl 5mei voor mijn deur stond ! Echt top binnen 2 dagen mijn spullen binnen! Hengelsport- outlet één dikke 10 en niet alleen daar voor , maar als je belt of wat dan ook je wordt keurig geholpen!!

Snelle en correcte services

Goed advies en snelle levering.

Goedkoopste hengelsport online winkel

1) veel keuze 2) goede acties 3) goed beschreven artikelen 4 goede verpakking 5) prijs en kwaliteit goed 6) beantwoorden snel op vragen en verzoeken 7) Snelle en correcte levering van de bestelde artikelen

Duidelijke comunicatie en goed verpakt.

Hengel was super verpakt en ik werdt goed op de hoogte gehouden over de verzending

Scherpe prijzen en zeer snelle levering

Ik heb recent een aankoop gedaan bij Sportvis Outlet. Keurige service. Snelle levering en scherpe prijzen. Daarnaast leuke aanbiedingen. 100% aanbevolen

Uitstekende service

Iedereen kan een foutje maken, maar het is belangrijk hoe je ermee omgaat.dit bedrijf pakte het afgelopen zaterdag prima op, vandaag al mijn spullen ontvangen, top hoor, en dat is geen incident. Zo staat de klant echt op 1 👍

Snelle levering goede prijs

Geweldige service en prijs

Sportvisoutlet gewoon geweldig, vriendelijke medewerkers en steeds een geweldige prijs.

Gewoon een scherpe prijs en 1e keus produkt

In een woord goed en correct product geleverd

Fijne webshop met mooie spullen.

Zondag bestelling gedaan, kwam maandag ochtend erachter dat ik nog iets wou bij bestellen, even gebeld, was geen probleem. Werd gelijk mee verzonden. Helemaal top.

Alles keurig ingepakt Snelle levering Goede prijzen!

Snel geleverd, uiterst voordelig

Twee feederhengeld en twee molens bestel, voor minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs. Zeer snel geleverd!

Goed verpakt en volgens afspraken perfect geleverd. Is een aanbeveling en nieuwe bestellingen zeker waard. Natuurlijk is ook de prijs super in orde.

Top services

Een echt top service,Altijd heel goed ingepakt!! Word steeds goed op de hoogte gehouden via track en trace code... Top prijzen!!! Snelle levering zeker een aanrader

Nash drawf 10 f 4,5lbs

Snelle levering Goede comuncatie via de mail word goed op de hoogte gehouden van de verzend status Goed verpakt

Bestelling binnen de 24h geleverd in België. Op de website is het niet zo makkelijk om te vinden wat je nodig hebt,daar is verbetering mogelijk

Goede shop bestelling binnen 1 dag in huis!

Prima ervaring, binnen 1 dag de spullen in huis en goede op de hoogte gehouden van het bezorg proces. De webshop kan wel een upgrade gebruiken, deze werkt niet altijd helemaal lekker.

Super winkel super snelle levering daar kan mening hengel sport zaak een voorbeeld aan nemen

goede service en fijn contact

Denken goed mee en bellen zelfs na als er iets niet goed gegaan is. Super fijn contact je wordt hier behandeld als mens niet als nummer !!! Kortom je kunt hier gerust bestellen en de PRIJS is hier ook nog super!!

Super service!

Mooie producten tegen erg aantrekkelijke prijzen. En dan als kers op de taart ook nog binnen 3 uur geleverd! Dat noem ik nog eens goede service! Op naar de volgende bestellingen.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!