Top bedrijf

Hengel besteld en haakjes! Alles was netjes ingepakt en goed in een ruime doos verzonden. Reageren snel op vragen hier kan Visdeal wat van leren. Bezorging ook perfect Dankjewel!!!

A-merken tegen zeer scherpe prijzen

A-merken tegen zeer scherpe prijzen.

Absolut Top, kann ich nur weiter empfehlen!

Ich habe diverse Artikel bestellt und alle waren wie beschrieben. Schneller Versand, sehr zufrieden!

Goede en snelle levering

ik heb een matrix duralite platform show model gekocht en ben zeer tevreden over de levering en het goede contact wat ik heb gehad, erg vriendelijk geholpen. Gr. P. van Dorst.

Goedkoper en kwaliteit.

Goed en mooi spul, kwaliteits merken.

Superprijzen en goede service!

Kwaliteitsmateriaal aan ongeziene prijzen! Bestelling snel ontvangen. 1 item was niet meegeleverd, kort berichtje via FB en werd onmiddelijk voor gezorgd! Topservice!

Snelle bezorging, mooie producten

Geen gezeik, goede prijs, snelle bezorging

Gisteren besteld en dus super snel geleverd goede service

die prijzen daar wordt je alleen maar blij van

als eerste, het aanbod, dat is behoorlijk, het bestellen, is zo simpel, het betalen, zeeeeeeer veilig, de levering is bijna net zo snel als het licht, de prijzen, dat zijn lachertjes, en dan, de service, die is wel zo goed, nou die is geweldig, wat zeg ik subliem, dus alles bij elkaar, kan ik geen betere webshop vinden,en dan die naam, sportvis outlet, die licht zo lekker in het gehoor, daar wordt ik alleen maar blij van, fantastisch.

Zag er netjes uit allemaal

Zag er netjes uit allemaal, geen verlopen of bijna verlopen datums van de producten.

aan te bevelen

behulpzaam& vriendelyk& goede service&

Helemaal top!

Snelle levering, staan altijd voor je klaar, denken met je mee voor een oplossing, super service en top personeel en misschien wel het belangrijkste l; topproducten voor een lage prijs!!

Aangename dienstverlening

Bij het ontbrekend onderdeel van een bestelling, belde Anke, klantendienst mij persoonlijk op! Aangezien we aan smartshop doen, met vrienden, was dit voor een vriend. Een compensatie werd geregeld. En onze gedragsgestoorde vriend was tevreden! ->mag ni gaan forellen, door de coronacrisis.

Mooi materiaal, scherpe prijzen, snelle levering

Goede service mooie prijzen

Snelle levering en leuke prijsjes

Flexibel

Grote bestelling gedaan van een 20-tal items. Alles perfect geleverd 2 dagen later. Helaas bleek een foudraal niet de beloofde 170cm lang te zijn, maar slechts 164cm. Na een mailtje werd het geld teruggestort en de informatie op de website aangepast, zoals het hoort.

Top werk geleverd

Erg vriendelijk geholpen door Anke

geweldig

6x ms range nanofeed pellets besteld. geweldig product voor de feeder. binnen een dag bezorgt. ga zo door, ik bestel zeker meer.

Interessant, goede prijzen, snelle verzending

Top webshop ! Zorg wel dat je snel bent want het is een outlet dus er is niet altijd veel voorraad. Altijd snelle verzending !

👌🏻

Top winkel!!!

Snel verzending!!! Goed communicatie!!!! Goede prijzen!!!!

Veelzijdige winkel voor Roofvis en Karper

Superprijzen voor A-merken!!

Top service een zaak wat waar maakt wat ze beloven.

Productie fout gekregen meteen een vervanger gekregen super service

Gewoon super

Mooie aanbiedingen, fijne website, goede kwaliteit en prijsverhouding, snelle levering.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!