Zeer snelle levering en top producten tegen scherpe prijzen

Zeer snelle levering en top producten tegen scherpe prijzen

Top zaak

Zeer blij met mijn bestelling

Zeer blij met mijn bestelling,netjes verpakt en even contact gehad over mijn bestelling en ben zeer goed geholpen. Nog een tip als je een order plaats doe het dan voor 14.00 uur dan heb je het de volgende dag al binnen... Ik ben blij...

Keurig verzorgd

Alles volges afspraak geleverd

Bestel met enige regelmaat bij svo. De service is altijd echt goed, snelle levering en goede prijzen en mooi assortiment. Het enige wat kan bedenken is de mogelijkheid tot achteraf betalen.

Zeer snelle levering

Goed product voor een goede prijs en zeer snel geleverd.

top

super snelle levering,

Goed geregeld

Alles netjes geregeld en snelle levering.

Topwinkel!

Bestel zeer regelmatig bij Sportvis Outlet. De service is altijd goed. Levering altijd snel! Heel tevreden!

Zeer goed gewaardeerd

Ik heb twee dagen achter elkaar een bestelling gedaan en alles is naar wens verlopen. Alles was zeer goed verpakt en zeer snel geleverd. Daarom heb ik direct weer een bestelling gedaan want goede service hoort gewaardeerd te worden

Formidable

Supertof bedrijf met professionele medewerkers. Na telefonisch contact order compleet gekregen,top👍 Uiteraard goed verpakt en de volgende dag al geleverd. Ik ben zeer tevreden en ga in de toekomst zeker meer bestellen.

Top service van team outlet !!

Mijn ervaring is alleen maar positief! Altijd de bestelling op tijd binnen en keurig verpakt! En altijd klant vriendelijk als je belt !!

Snel en goed geleverd kwaliteit super en niet duur

duidelijke site en snelle levering

goede, duidelijke webshop, tevens concurrerende prijzen! bestelling was ook snel binnen via DHL.

Goed super snel kunnen ophalen

De website is heel fijn toen ik het besteld had kreeg ik al snel een mail dat het klaar lag he

Gewoon top!

Goede producten voor een nette prijs en snel in huis!

Verkeerde plug gekregen maar geen probleem word tgelijk nagestuurd

Had aangegeven dat er een verkeerde plug was gestuurd gelijk bericht dat de plug wordt nagestuurd dat vind ik top Gr .Jappie

Super service.

Vriendelijk personeel. Goed en eerlijk advies. Snelle levering.

Prima volgens afspraak

Tot nu toe alles nagekomen wat wij hebben afgesproken telefonisch en via de mail. Daarvoor hulde.

Binnnen 24 uur geleverd.

Iets minder mailtjes over de status en verzending van mijn bestelling is wenselijk, 8 mailtjes over één bestelling is een beetje too much.

Super snel

Prima materiaal, aantrekkelijk geprijsd en snel geleverd!

Prima service altijd optijd geleverd en altijd naar verwachting!

Goeie webshop simpel maar makkelijk goede aanbiedingen elke dag en kwaliteits merken genoeg!

Na telefonisch contact de juiste informatie gekregen over de scierra traxion 3 reel en scheelt een aanzienlijk bedrag in verhouding tot andere winkels snelle verzending zeer tevreden

Servicegericht

Net als eerder is de bestelling snel en goed verzonden!!

Zeer snelle levering

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!