super

heel snel binnen wow !!!

Goede service en snelle levering, producten voldoen aan verwachting.

dik in orede

alles ok en snelle levering

Mooie Nash boilie aanbieding

Helaas was de levering iets vertraagd door een DHL probleempje. Het pakket was beschadigd geraakt. Maar alles was compleet en heel dus geen enkel probleem. Klaar voor het seizoen kom maar op met die zon en hogere temperaturen 🌞

Super aanbiedingen snel geregeld.

Al jaren trouwe klant koop vaak de boilies die in de aanbieding zijn om zo mijn voer campagne te starten. 1 vraag kan het bezorgen ook via post NO want DHL bezorgd niet bij de buren en dat is heel vervelend.

Snelle levering en netjes verpakt hier ga ik vaker wat bestellen :)

Snelle levering, heldere informatie

De order werd snel geleverd en was keurig verpakt.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Super snelle levering en service!

Geweldige aanbod en snelle afhandeling- ook bij versturen naar Duitsland

Zeer snelle afhandeling van de bestelling

Besteld en zeer snellen afhandeling / verzending

Heel goed helpen je goed en heel vriendelijk

Snelle levering en service

De product omschrijvingen kloppen met wat je krijgt en de bestelling is zeer snel binnen

Super service, er kan altijd wat geregeld worden!!!

👍👍👍👍

Helemaal top

Hier voor het eerst een bestelling gedaan en ben zeer tevreden over de goede service en levering van hetgeen wat ik besteld had.

Goede service en snelle levering

Goede service en omschijving van producten. Snelle levering. Alleen maar pluspunten. Enige minpunt waar sportvisoutlet helaas niks aan kan doen. Is het feit dat er op moment van levering door dhl niemand thuis was en de bezorger het verstandig vond om mijn pakket voor de deur te zetten. En zijn werkdag voortzetten. Kreeg vervolgens om 10u in de ochtend een bericht dat het pakket was geleverd op mijn huis adress. Kom je om 18u thuis tref je jou pakket buiten voor je voordeur aan.

Geweldige service , top .

Mooie producten tegen scherpe prijzen.

Goede en mooie visspullen en goede kwaliteit

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Prima service en levering.. staat steeds paraat voor al je vragen!! Top!!

Perfect!!!

Keurig verzorgd

Keurige afhandeling van order. Alles duidelijk omschreven.verzending ook prima. Zal zeker vaker bestelling doen.

Top netjes en goed verpakt top zaak

Producten waren goed verpakt En producten zijn top

Mijn zoon is super blij met zijn visstoel.

Schoon acties

Altijd wel goede deals te vinden, veel variatie. Verzendkosten zouden ook eens actie' s mogen opkomen, maar zelfs dan zijn ze prijs/kwaliteit nog de beste.

super service en altijd bereikbaar

Rob en zijn team zijn altijd bereikbaar en geen moeite wordt gespaard om een goede service te verlenen

Kwaliteit

Eenvoudig besteld volgende dag geleverd Goede kwaliteitsproducten aan een goede Promoprijs

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!