Voordelig en snelle levering!!

Goede prijzen, snel geleverd!

De zoveelste bestelling voor mij... En zoals gewoonlijk superscherpe prijzen. Snel geleverd. Ok... Ze hebben niet altijd wat je zoekt maar daarom is het okk een outlet denk ik. Deze bestelling was weer naar volle tevredenheid maar ik weet uit eerdere ervaring dat als je iets hebt besteld en het is niet wat je ervan verwacht had het gewoon wordt teruggenomen. Enige nadeel is dat de retour voor eigen rekening is.

Erg goede service

Uitstekende service en communicatie. Product geleverd op de afgesproken datum. Ben zeer te spreken

Topp bedrijf

Meerdere keren besteld Altijd snel en correct geleverd Ook zelf een keer een fox flatliner opgehaald Heel vriendelijk geholpen Kan het iedereen aanbevelen

Gewoon super

Goede service!!

Succes mannen !!

Super sportvis-outlet.

Vriendelijke klanten service. Goed advies

top

zeer goed

Meerdere keren besteld, altijd compleet en op tijd geleverd !

Goede prijs, goed kwaliteit en snelle levering.

Goede communicatie!

Snel en correct

Snelle levering, hier kan Raven nog wel iets uit leren. Thanks

Super. Snel geleverd.

Snel geleverd. Het pakket was goed te volgen. Super.

Snelle duidelijke service

Snel en correcte afhandeling van bestelling

Goede levering en verpakking

Goede online webshop

Goede service en snelle levering.

Spullen goed en netjes ontvangen. Ga zeker nog iets bestellen

Snelle levering ben zeer tevreden tot de volgende bestelling

mooi en snel verzorg

Zal vaker bij sportvis Outlet bestellen top online sportvis website

Goed en goedkoop

Heb wel eens het verkeerde product thuis gestuurd gekregen. Kon het gewoon houden en het goede product werd meten opgestuurd. Grote klasse.

top

Top...

Altijd goede kwaliteit en goed ingepakt 👍

Enige nadeel is de verzending met DHL om reden dat DHL aangeeft leertijd tussen 8.00 en 18.00 uur waardoor je elke keer de hele dag thuis blijft en ze leveren altijd pas na 15.30 uur bij post nl krijg je de levertijd veel beter aangegeven en die klopt altijd

Scherpe prijs en super snelle service !

Scherpe prijs en super snelle service ! Kunnen anderen vaak nog een voorbeeld aan nemen.

Na de bestelling geen bevestigingsmail gekregen. Kreeg een track and trace nadat de bestelling was afgeleverd. Verder is het pakket prima afgeleverd, en was het prima verpakt.

heel tevreden op het totale pakket

het bestellen gaat gemakkelijk, het afrekenen is veilig, het verzenden gaat zoals het hoort, en de service die is ook goed, en de producten die zijn ook leuk geprijsd, er zit altijd wel wat bij wat je kan gebruiken, dus prijs kwaliteit verhouding zit dit wel goed, dus wat ik hierboven geschreven heb ben ik heel tevreden over, en kan iedereen aanraden, dus abonneer je op de nieuwsbrief, dan komen de deals, met de leuke aanbiedingen, vanzelf langs, en kan je zelf kijken wat er voor jouw bij zit.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!