Scherpe prijzen en heel snelle levering

Topservice

De bestelde hengels werden keurig en snel afgeleverd!

Geweldig bedrijf!

Ik had per ongeluk de verkeerde hengels besteld. Dag erop direct contact opgenomen en ze hebben het perfect opgelost!

Uitstekende service !!!

Had een bestelling geplaats en daarna nog iets besteld ! Waardoor ik 2 x verzendkosten had betaald ! Zij hebben het in een pakket verzonden en zo 1x verzendkosten terug gestort ! Echt top ! 👍👍👍

Super service

Verkeerd besteld, na mail, meteen antwoord en bestelling snel geleverd. Verder super scherpe aanbiedingen

Klasse

Zelden ergens deze service meer ervaren :)

Supersnelle service!!!

🎅👍💪super

super

het is gewoon goed geregeld. en zeer klant vriendelijk

Geweldige service fijne eigenaar!

Altijd alles top geregeld !!

Altijd correct en snel 😉

Nooit geen problemen gehad

Super en als er iets onder garantie kapot gaat is het zo opgelost en word het vervangen! Klasse

Snelle levering, goed te volgen

Scherpe prijzen. Snelle levering en pakket is goed te volgen.

Erg snel geleverd, alles was goed en veilig verpakt waardoor liquids etc. niet konden lekken. Voor die prijs meer dan waard

Scherpe aanbiedingen, Snelle levering, goed verpakt, goede service!

Goed en snel

Goed en snel geholpen

De bestelling wordt dezelfde dag nog verstuurd, en is goed te volgen met track en track & trace. Echt super..

Snel geleverd, en goed verpakt.

leuke site en leuke aanbiedingen,leuke prijzen

Na mijn review over de levering door DHL,nu het vervolg,daags na de dag dat het niet geleverd was,werd ik gebeld door een medewerkster van Sportvis Outlet met de vraag om het te melden als ik vandaag nog niets had ontvangen,ze gaf aan het voor mij vervelend te vinden,dat de levering niet zo vlot liep,en voelde zich ook verantwoordelijk voor DHL. Ik gaf aan dat ik het op prijs stelde dat zij mij had benaderd en dat ik ook wel begrip had voor de drukte in de tijd van het jaar zo vlak voor de Kerstdagen. En Hoera, vandaag rond 14.30u kwam het pakket toch aan. Netjes bij de voordeur op de 9e etage,wel zo fijn omdat er ook 20 kilo boilies bijzat.Alles was netjes verpakt in bubbeltjesfolie. Heb al veel besteld bij Sportvis Outlet , en had nu op 3 verschillende datums iets besteld en nu werd alles in 1x bezorgd,met dus maar 1x bezorgkosten.Handig dat Smart Shopping.

super snelle levering, zeer veilig ingepakt zodat niets zou kapot gaan tijdens verzending top onze favoriet

Geweldige site vandaag een tackle station besteld daarna krijg ik een mail dat het gister in de aanbieding was dus nog geld terug krijg! Geweldig nog niet eerder gezien ..

Topoutlet

Topoutlet

Super bedrijf

Zeer snel en voor een super prijs.

Top service, snelle bezorging.

Super.

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!