Top! Bedankt

Bedankt weer! Mooi spul en snel verzonden!

Topzaak

Word gerund door hele fijne mensen ga zo door

Zeer snelle levering, hengel goed verpakt!

Op zaterdag besteld, dinsdag in huis, 2 delige hengel, zeer goed verpakt!

Topzaak

Superprijzen, echte aanbiedingen. Kwalitatief goede merken en een groot assortiment. Snelle verzending!

Mooi product met prima service

Product voldoet. Helaas werkte DHL niet lekker mee, doos ook beschadigd dus vermoed onzorgvuldig bij de pakketdienst. Zending dag te laat. Eerder over gebeld met sportvis outlet, zij hebben mij goed geholpen en er achter aan gebeld hoe en wat, ook nette terugkoppeling. Al met al tevreden

top

perfecte afhandeling

helemaal top

Vrijdags laat besteld, zondags telefoontje van Rob of het s'maandags geleverd kon worden de chauffeur was in de buurt. Tijd afgesproken en keurig op tijd. En scherpe prijzen natuurlijk.

Vandaag besteld volgende dag in huis! Terwijl er ook nog een adres wijzigen plaats vond ik zeg toppie!!

Het is gewoon goed..

De Boillies zijn vers.. wat ik eigenlijk niet verwacht had van een outlet...en de helft goedkoper..

Sneele oevering op 3 dagen in België. Duidelijk opvolging

Weer een geweldige bestelling mogen ontvangen!!

Ik hoop dat jullie nog lang zo door gaan.Vandaag wederom een mooi pakket met kwaliteits-producten ontvangen.

Snelle levering ,mooie aanbiedingen,gewoon top

snel, goedkoop en goed verpakt.

ik ga hier vaker bestellen!!

Super service

Super service alles netjes verpakt snel binne zeker een aanrader om hier te bestellen

zeer goed

goede website, duidelijke foto's en snelle service. er is maar 1 klein dingetje soms mag de omschrijving iets beter. maar verder perfect

Prima voor elkaar goeie prijzen

Snel geleverd , handig dat je spullen kan opslaan om verzendkosten te besparen. Je moet alleen apart aangeven als je een eerdere bestelling wilt mee verzenden wat een beetje onhandig is. Daar moet je zelf op letten. Verder is het een top site.... Wat ik ook nog een beetje mis dat je geen beoordeling over spullen kan geven .. Ik had een oranje shirt van savage gear besteld en dat was een soort tent , onbegrijpelijk dat ze zo een shirt maken tenzij je lichaam totaal uit model is.....maar je kan andere mensen niet waarschuwen dat het een waardeloos product is.

Snelle levering, betrouwbare site en goede prijzen

Rundum Perfekt.

Top Markensortiment, sehr gute Angebote, netter Kontakt, schneller Versand bei günstigen Versandkosten. Immer wieder gerne! Vielen Dank!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Topp product geleverd en super snel

Super producten En hele snelle levering Kan het iedereen aanraden

Kan geen minpunt bedenken. !

Goede service en snelle afwikkeling

Goede prijzen, eerlijke snelle communicatie en een goede, snelle levering; een dikke aanrader!

snelle communicatie en een goede, snelle levering; een dikke aanrader!

Voor herhaling vatbaar!

Vaak erg goede prijzen en snelle, nette levering. Het enige "nadeel" is dat terugsturen de klant €6,95 kost. Een T-shirt van 14,95 die klein uitvalt stuur ik maar niet terug omdat ik dan bijna de helft van de waarde kwijt ben aan verzendkosten. Over opnieuw kleding bestellen zal ik daarom eerst 2 keer nadenken. Dat had ik echter vooraf kunnen lezen. En ik begrijp dat de winstmarge als sneeuw voor de zon verdwijnt als iedereen retour stuurt. Daarom ben ik dus toch zeer positief. Zet het shirt wel op Marktplaats of Facebook.

Scherpe prijzen snelle levering

Ik heb hier nu een stuk of 5x besteld. Levering altijd netjes en snel. Erg scherpe prijzen.

Snel, uitstekend verpakt

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!