Super goed

Top materiaal tegen een fantastische prijs. Snel en keurig verzorgd verzonden en bovendien heel prettige service per telefoon. De website is een afspiegeling van de proffesionaliteit van het bedrijf.

Mooie stoel en zit goed

Waren op de camping en vonden bij dit bedrijf een degelijke visstoel voor een mooie prijs. Eerst even gebeld of we hem ook gelijk op konden halen. Dit was geen probleem, dus online besteld en gelijk opgehaald. Super!!

voor het eerst besteld en ben super tevreden

mooie vis stoel gezien besteld en de volgend dag thuis snelle levering top

Leuke site,voordelig,superservice,snelle levering

Leuke aanbiedingen,smartshopping is zeer makkelijk en zeer snelle levering.

Fijne mensen

Topservice

Uitstekende webshop

Zoals altijd uitstekende service en prijstechnisch uitstekend. Van tijd tot tijd zeer aantrekkelijke dag aanbiedingen. Zeer aanbevelenswaardig.

Super bedrijf

Goede service en snelle levering ook goed klant contact

een van de beste wat heb ooit gemaakt

veel goed.

Komen na wat ze beloven.

Goed verpakt en op tijd geleverd

Tot nu toe is alles goed gegaan

Goede service en voor een goede pris

Mooi, voortdurend wisselend, kwalitatief uitstekend assortiment, fijne persoonlijke service.

Als ik iets bestel, kan ik het, meestal twee dagen erna ophalen, dat is prettig, spaart bezorgkosten, tevens krijg ik bij ophalen goed advies.

goede service vriendelijke mensen

Goede ervaring. Alles is verlopen zoals het hoort! Vriendelijke mensen!

matig

retour zending voor eigen rekening. Kost klanten

Mooie prijzen.

Prima prijs en producten, aardige verkoper, reageert snel op de mail. Top zaak.

Geweldig!! Dat dit soort bedragen nog bestaan👌

Dik tevreden, snelste hengelsportwebshop die ik ken. Klantenservice is de beste zelfs op zondagen en savonds wordt er reactie gegeven. Ga zo door toppers!!!

Prima service.

Top winkel, snelle levering en goede service!

Zeer goede ervaring. Klantvriendelijkheide medewerkers.

Helemaal in orde

Woensdag karperhengels besteld. Donderdag op afgesproken uur aan de deur afgeleverd. 100% tevreden.

Gunstig geprijsd, prima service en snelle levering

Gunstige prijzen voor je visspullen. Helaas beperkt qua assortiment maar toch altijd eerst even hier kijken voordat je elders bestelt.

Dik tevreden

Vandaag pakket binnen gehad netjes optijd en gewoon goed spul zeker een aanrader voor iedereen die karper vist

The best!

Al jaren klant (karper/meerval/roofvis) Elke deal is een goede deal . Bij problemen altijd bereid om het zo snel mogelijk op te lossen. Bezorging volgende dag binnen dus alles perfect. Keep it up.

Prettig en betrouwbaar

Al meerdere malen online bestelling geplaatst. Altijd snel geleverd. Goede informatie verstrekking over bestelling. Mooie deals.

Doen wat ze beloven

Snelle levering en netjes op de hoogte gehouden van de levering via mailtjes.

Ok

In orde zoals gewoonlijk

Alles snel afgehandeld en bezorgd!

Alles snel afgehandeld en bezorgd!

De Hutakker 4

5552 CJ Valkenswaard

31(0)40-7370601

Over Sportvis Outlet

Sportvis Outlet is een nog jong bedrijf, gelegen in het Noord-Brabantse Valkenswaard. Sportvis Outlet is opgericht met de visie dat hengelsportartikelen van hoge kwaliteit niet persé duur hoeven te zijn. Anderzijds is het wel prettig om met goed materiaal te vissen en dus A-merken te kunnen aanschaffen. Bij Sportvis Outlet is dat dus mogelijk; een prima kwaliteit visbenodigdheden, tegen een lage prijs!