Filters

10

Supersnelle levering

Ik bestelde een boiler op vrijdag rond het middaguur en deze arriveerde op zaterdag rond diezelfde tijd!

 • Aanbevelen? Ja
7

snelle levering, goede service, gebrekkige documentatie

De levering was snel en goed. Helaas kon ik de figuren, waar in de tekst naar verwezen wordt, niet vinden en de wifi was pas na meerdere uren zichtbaar in mijn netwerk. Configuratie was daarna eenvoudig.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima!

Had even gebeld voor een boiler te plaatsen in zwitserland. Kreeg duidelijk advies en de volgende dag boiler in huis. Goed verpakt met alle beschrijving er eenduidig bij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen en snel geleverd.

In eerste instantie via bol.com besteld maar daar liep het niet lekker. Toen rechtsstreeks contact opgenomen met boiler garant en werd super snel en vriendelijk geholpen. Volgende dag werd de bestelling al geleverd. Al met al een dikke 10

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer snelle levering en deskundige informatie.

200 liter warmtepomp boiler / laag temperatuur boiler. Alleen jammer dat er geen 1/2" blindstoppen bij zaten voor de ongebruikte aansluitingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Informatieve website, goede communicatie, snelle en vooral ook goede levering conform aanwijzigingen. De boiler nog niet aangesloten, maar ik verwacht geen problemen.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima advies en goede service

Op een vriendelijke manier geholpen en prima advies gekregen welke boiler de beste keus was in onze situatie .Snelle levering en de warm water voorziening is dik in orde .Gewoon een goed en degelijk product waar we jarenlang plezier van gaan hebben .

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima!

Prima levering, alleen kon de chauffeur niet bij de deur komen omdat dit in het centrum van Alphen aan den Rijn is en hij op pad gestuurd werd met 18 meter truck met oplegger. Natuurlijk heb ik ergens op een plek afgesproken met chauffeur (toen die me belde om te zeggen dat 't niet ging) om de boiler op te komen halen. Iedereen weer blij. Maar niet echt de bedoeling denk ik. W de Reuver

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Goede informatie, goede service. TOP !

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig op tijd geleverd

Handleiding met Google translate vertaald ik moet het nog aansluiten.

 • Aanbevelen? Ja
8

onvolledig, verder ok

Boiler met deukje gekocht. Hopelijk is 't een goeie ... , boiler bedoel ik. Kleine korting gekregen. De installatiehandleiding is behoorlijk summier, maar doenbaar. Beetje raar dat je zelf een stroomkabel moet plaatsen en de te volgen weg om de verschillende draden veilig te leiden staat nergens aangegeven in de handleiding. Zelf uitzoeken. Bovendien ontbrak de trekontlasting voor de stroomkabel op dit exemplaar. Zelf moeten maken. Ook de bijgeleverde veiligheid is zowat het goedkoopste model dat ik ooit heb gezien. Je moet zelf nog een aftapkraan toevoegen tussen boiler en veiligheid. Wat dan weer in tegenspraak is met de handleiding: de veiligheid zou rechtstreeks op de boiler moeten worden gemonteerd. Uiteindelijk alles geïnstalleerd en werkend.

 • Aanbevelen? Ja
2

Goede verkopers, slechte kwaliteit service

Toen ik aangaf een boiler te willen kopen, deden ze alles om te zorgen dat ik er een kocht. Dat ik na weken twijfelen toch besloot hier een te kopen, was de service slecht. De boiler werd geleverd maar niet bezorgd op een vriendelijke manier. De gebruiksaanwijzing om hem te monteren ontbrak eveneens en de service aan de telefoon om dit door te spreken was ook ronduit teleuretelllend. Dat ik toen na het monteren onderdelen retour sturen wilde omdat de onderdelen niet paste waren ze niet van de partij en was alles onmogelijk. Verschrikkelijk!

 • Aanbevelen? Nee
5

Verzending prima, prijs kan anders

Product de volgende dag in de ochtend al in huis. Jammer alleen dat de prijs bijna 4 keer over de kop moet.

 • Aanbevelen? Nee
10

Snelle levering!

Boiler op dinsdag avond besteld, donderdag al binnen, op tijd geleverd door DPD

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Snelle levering, staan voor je klaar.

 • Aanbevelen? Ja
9

tevreden

snel bezorgd en de vermelding van een tijdslot van de bezorging, DPD, is ook erg prettig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurige levering en installatie Tesy boiler

Mijn eerste ervaring met Boilergarant: het vervangen van een gasboiler door een elektrische Tesy boiler (met wifi). De bestelling ging prima, met persoonlijk contact over de installatie. Datum en tijd in overleg. De installateur was stipt op tijd, zeer deskundig en in ca. 2,5 uur tijd was alles klaar. Er moest natuurlijk het e.e.a. gebeuren, o.a. omdat een elektriciteitsleiding en een wandcontactdoos in de weg zaten. Ik ben zeer tevreden over de afwerking en het resultaat. Aansluiting op de wifi heb ik zelf gedaan (i.v.m. wachtwoorden en het installeren van de app), dat was eenvoudig. De bijgeleverde handleiding is prima. Kortom: van harte aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle levering

Eenvoudig een product on-line bestellen en een snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Scherpe prijs, snelle levering.

Scherpe prijs, snelle levering. Uitstekende hulp van bezorger chauffeur, lokaties moeilijk bereikbaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, goede levering van een goede boiler.

Dit is mijn eerste ervaring met een elektrische boiler. Door de beperkte plaatsingsruimte moest het een horizontale boiler worden geschikt voor vloermontage. Veel fabrikanten leveren dit niet, dus was wel een beetje sceptisch over een goede werking. Onterecht. De plaatsing was vrij simpel en we hebben perfect warm water om te douchen. Tot nu toe zéér enthousiast

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering

Een perfecte boiler, een mooie aankoop.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede aflevering

We zochten een boiler voor een vakantiehuisje, waarin we een oude 50 liter Inventum hadden hangen. Omdat vee nieuwe boilers een andere hoogte/breedte verhouding hadden, konden we geen 50 liter meer plaatsen. Zo kwamen we bij Boiler Garant en Tesy voor een horizontale 80 liter boiler. Meteen aangesloten op de oude leidingen met flexibele buizen. De boiler heeft halfduims aansluitingen. De temperatuur is regelbaar. Ik miste alleen de uitleg voor de elektrische aansluiting. Bij het opmaken van de afdekken werd dit wel duidelijk waar de draden ingeschroefd konden worden. Na 2 uurtjes konden we weer lekker douchen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed betrouwbaar bedrijf

Ondanks de slechte ervaring met het koeriers bedrijf is het pakket door toedoen van boiler garant netjes en zorgvuldig verpakt verstuurd en ontvangen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend, snel, correct en goede aftersales

Uitmuntend, snel, correct en goede aftersales

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Vandaag besteld morgen in huis. Aansluiten was zo gebeurd

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd