PERFECT
Door Boilergarant wordt bijzonder goede service verleend, zeer prettige medewerkers !!
Top bedrijf tesy boiler en nymo zijn snel geleverd en alles werkt naar behoren ik heb ook telefonisch contact gehad en werd vriendelijk en professioneel geholpen.
Direct juist en professioneel advies. Direct respons. Direct geleverd. Nemen rustig de tijd voor je.
Hier mijn wpb besteld voor goede prijs scherpe aanbieding. En snel geleverd en met vragen staan ze je netjes te woord en kennis van zaken. Zeker een aanrader
Een goede mooi afgewerkte badkamerkachel. Snelle aflevering en en goede verpakking bij verzending.
Ik heb een Tesy boiler gekocht en die bleek na ca 1 uur gewerkt te hebben de aardlek schakelaar te activeren. Na tel contact advies gekregen om een van de twee verwarmingselementen los te koppelen. Dat bleek idd de oorzaak. Nog dezelfde dag werd een vervangende set elementen opgestuurd en alles werkt naar tevredenheid.
Ik moest mijn boiler ontkalken en heb 3 onderhoudsetjes besteld. Dan ben je alvast op de toekomst voorbereid! Binnen een dag had ik alles in huis. Omdat ik de klus nog nooit had gedaan kreeg ik een handleiding erbij en kon ik telefonisch aanvullende vragen stellen. Alles prima gegaan met de begeleiding van Boilergarant!
Ik had ook de Nymo besteld maar dat werkt niet goed in een vakantiehuisje dus terug gestuurd en zeer snel m’n geld teruggestort gekregen dus reageren snel ook goed bereikbaar per telefoon. Bij de boiler miste ik een kabel klem maar deze stuurde ze ook snel op.
Electrische wandkachel besteld. Werd snel geleverd en bij testen blijkt de verwarming volledig aan de verwachtingen te voldoen. Goed verpakt, onbeschadigd, binnen gekomen.
Hier warmtepompboiler besteld. Netjes de volgende dag geleverd ondanks de sneeuw. Later gebeld voor wat vragen en advies dat netjes gekregen mensen met verstand van zaken.
Goede service en snel geholpen nadat mijn bestelling binnen was gekomen bleek 1 convector niet te werken contact opgenomen en al heel snel werd er contact opgenomen met me en een nieuwe opgestuurd. Ze werken allebei nu is het ook aangenaam warm op de zolder
Reeds meerdere aankopen hier gedaan, keer op keer top service!
Meerdere zaken met boiler garant gedaan. Het personeel is zeer kundig, vriendelijk en geeft een prima service. En eigenlijk nog een stapje verder. Levering is ook altijd moeiteloos en snel net zoals de communicatie.
Net voor de kerstdagen 3 convectors gekocht, waarvan een connectie problemen heeft met wifi. De service vraag staat nog steeds open, omdat men het te druk heeft met de koude periode. Hoop dat ik snel een reactie ga krijgen.
bestelling geplaatst om 15:30 op 23 december bij de bestelling plaatsen zag ik pas dat bestellingven voor 15:00 dezelfde dag nog verstuurd werden. even gebeld met de klantenservice en deze hebben mijn bestelling alsnog verwerkt, waardoor deze voor de kerst binnen was helemaal top hat ik wat te doen met de kerstdagen
ik heb enkele dagen moeten wachten op mijn onderdelen voor een Tesy boiler maar het ( technisch ) advies was prima. Zowel de boilers als de naverkoop zijn uitstekend
Snelle en goede levering
primaservice
Ik had een datum opgegeven en daarin werd de boiler keurig geleverd
Heb al regelmatig spullen besteld via Boilergarant en had ook vragen die snel en correct beantwoord werden. In dit geval navraag gedaan over levertijd van anode (die niet als leverbaar stond op de website), maar kreeg antwoord terug met alternatief inclusief bestelnummer. Perfect! Deze leverancier is zonder twijfel een aanrader
Snelle bezorging door aardige medewerkster!!!
Onze boiler (ook van Boilergarant) was stuk, we hadden niet stilgestaan bij onderhoud toen de boiler werd opgehangen met een nieuwe keuken samen. Heel fijn overlegd over wat er mis kon zijn, of het nut had om te repareren en met het regelen van de nieuwe boiler werd er meteen gekeken voor een afspraak "maar als je een beetje handig bent kan je het zelf". Er werd zelfs een stappenplan opgeschreven hoe de boiler vervangen kan worden, onwijs behulpzaam!
Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat het vervangen van de boiler met het stappenplan goed gelukt is. We vinden het belangrijk om echt mee te denken en te helpen, of dat nu gaat om reparatie, vervanging of advies. Veel plezier met de nieuwe boiler! 💧
Correct geholpen met kleine vervanging snel bezorgd