Over de Tesy kan ik nog weinig zeggen maar de levering van de boiler was er binnen 24hr. Dat vind ik top service. De Tesy zelf was snel te koppelen aan internet en doet wat ik er van verwacht.

Sterk advies

Goed geholpen doorSenna met een goed advies

Goede ervaring met boilergarant

Telefonisch contact gehad werd vriendelijk en vakkundig geholpen. Bestelling had ik snel thuis mijn ervaring met boilergarant is top!!!

Informatief en correct afgehandeld.

Jammer dat de vervoerder ons op een verkeerd been zette. Pakket bleek bij afhaalpunt afgezet te zijn in plaats van voor de deur.......

zeer goed

klant vriendelijk goede uitleg en het belangrijkste is de afspraken na komen, aflevering volgens afspraak en tot in gang, top

Zeer tevreden met de snelle levering.

Ik heb een elektrische boiler besteld op donderdag om 14u. De volgende dag om 16u30 werd hij al geleverd, waardoor ik hem nog voor het weekend kon installeren. Zeer prettig als je oude boiler net is stukgegaan.

goed en snel

ik vind het een prima bedrijf, ze doen wat ze zeggen

Ruime keuze

Ik zocht eenhorizontale vloer boiler, ik kon kiezen uit verschillende maten

Duidelijk, snel en correct.

Duidelijke internet pagina met goed overzicht. Levering zoals wordt aangegeven, dus betrouwbaar en netjes bezorgd op de plaats welke was aangeven aan chauffeur

prima, snel geleverd, goede prijs

Prima product

Buffervat is keurig afgewerkt.

Probleemloos tot nu toe en vlot

Goede informatie gehad via de telefoon twee keer gebeld en duidelijke antwoorden gehad oo mijn vragen.

Alles in een keer goed besteld.en zeer keurig geleverd

Goede zaak

Zeer goed geholpen, snelle levering

Per mail en telefoon erg goed geadviseerd over de mogelijkheden. Na bestellen alles keurig volgens afspraak geleverd.

Zeer goed geholpen, snelle levering

Geleverd zoals voorzien.

Goeie uitleg op de site. Geleverd zoals verwacht.

Geleverd zoals voorzien.

Goeie uitleg op de site. Geleverd zoals verwacht.

Vriendelijke service

Snelle levering, giede prijs

Snelle levering, giede prijs

Duidelijke website

Zonder moeite kunnen vinden wat ik zocht, levering was snel en keurig verpakt

De levering is topie

Ik als installatie bedrijven zal veel gebruik maaken van jullie levering gr Fridt installatie woerden

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk