Mooi product

Snel service

Snel besteld en geleverd

Snelle service .

Website bekeken, staat goed aangegeven welke boilers op voorraad zijn, bestelling gedaan en binnen 2 dagen was de boiler in huis. Gewoon volgens afspraak wat bijzonder is in deze tijd. Top

Op tijd geleverd

Valse beloftes

Al voor de tweede keer een Tesy boiler binnen 3 jaar stuk. Op de website staat 5 jaar garantie en onderhoudsarm! Reactie van de shop, dat iedere 2 jaar de boiler leeggemaakt moet worden, gereinigd, en de anode vervangen + pakkingen. Anders geen garantie. Tot twee keer toe is bij de boiler de onderste ketelpakking spontaan zo hard gaan lekken, dat ze bijna volledig zijn leeggelekt. Tip zet er een bak onder die de volledige inhoud van de ketel kan opvangen, anders voor honderden euro's waterschade gegarandeerd.

Gemengd

Bestellen betalen en levering uitstekend! Jammer dat je 3 weken moet wachten op een monteur om hem te installeren.Dan zit je nog steeds met de oude kapotte boiler zonder heet water

Snel en zonder problemen geleverd.

Telefonisch informatie gevraagd en goede uitleg gekregen. Achteraf had 1 wisselaar ook mogelijk geweest in onze situatie

Onderdelen snel binne

TOP

Klant staat nummer één bij boilergarant

Snelle en juiste levering van een goed product.

Heel correct bedrijf

Heel correct bedrijf duidelijk in hun informatie en goed en snel afhandelen en versturen van hun product compliment.

Behulpzaam met een goed en duidelijk advies.

Ik ben telefonisch goed geholpen met een juist advies.

Prima, duidelijk en snelle levering

Installatiepakket niet okay

Ik had gevraagd of ik een installatiepakket had meebesteld dat bij de bouler paste. Dat was wel zo, maar ik heb nu ook van alles dubbel en bijvoorbeeld geen puntstukken om de waterafvoer/drukregeling uit het installatiepakket te installeren. Dus het volledige installatiepakket heeft onderdelen die je niet nodig hebt en mist onderdelen die je wel nodig hebt.

besteld en vlot geleverd,mooi product van tesy

prima bedrijf

Prima service en goede kwaliteit

Website geeft goed advies. Snelle levering en goede kwaliteit

Juiste service

in een woord ( geweldig )

Ik kocht 2 x een airco bij boilergarant buitenunit en binnenunit voor mijn vrouw die COPD had , perfect .Toen heb ik een overkapping laten plaatsen Nu heb ik zonnenpanelen laten plaatsen 5040 kw per uur , dus ik dacht in deze dure tijd neem ook maar een elektricheboiler voor het doucen .Nu heb ik geen stookkosten meer , maar ook geen kosten voor warmwater .In een woord geweldig .

Topservice

Mooi op en zorgvuldig geleverd

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk