Uitstekende service

Boiler besteld, binnen 1 dag gekregen. Elke x als ik bel krijg ik uitstekende uitleg over bv: hoeveel die verbruikt, hoe je het verbruik kunt uitrekenen, wat de lampjes betekenen, hoe je hem moet installeren enz. Topservice

Overzichtelijk

Goede website. Groot assortiment. Netjes geleverd!

fijne bestelling en rap geleverd

overzichtelijke site en goede prijzen en levertijd

snel bezorgd !!

en boiler zag er goed uit

prima boiler

snelle levering , prima handleiding , en eenvoudig zelf te installeren en doet het perfect.

voor het eerst een tesy boiler genomen en geplaatst via aanraden van een collega op dit moment bevalt de boiler prima geeft goed heet water

Goed advies en snelle service

Airco niet bij dit bedrijf gekocht, toch alle moeite gedaan om het probleem op te lossen.

Goede service en boilers!

Duidelijk aanbod. Ik had nog een paar vragen en die werden keurig beantwoord. Bij sommige boilers is geen montagemateriaal meegeleverd. Het is misschien handig om dat bij de producten te vermelden.

Goeie snelle levering

Goeie snelle service

Goed advies… Snelle Levering!

Gewoon top! Super blij met mijn elektrische boiler van Tesy

goed advies van de aankoop boiler

twee keer gebeld voor uitleg, duidelijke uitleg en besteed veel tijd voor de klant. De levering van de boiler kwam op de afgesproken dag. Ik vind jullie geweldig.

Super snelle leving!

Maandag besteld .. ...dinsdag avond gebruikt

Bestelling en levering voldoen 100% aan mijn verwachting

Boiler is wel goed, echter de mee bestelde flexibele leidingen zijn van slechte kwaliteit en lekken.

Boiler was zoals afgesproken binnen 1 dag geleverd, kreeg op tijd bericht wanneer en hoe laat deze binnen zou komen. Alleen de mee bestelde flexibele aansluitset was ik wat minder blij mee. Maar daar gaat de leverancier een andere oplossing voor vinden. Telefonisch en via de mail ook goed bereikbaar, bij een andere leverancier had ik de boiler besteld en betaald omdat op hun website stond dat deze leverbaar was en bij deze andere leverancier pas na 2 weken mijn geld terug gekregen. Bij boilergarant staat netjes aangeven of iets op voorraad is en kreeg netjes bericht wanneer mijn boiler binnen zou komen.

Zeer snel in huis

mooie test boiler Vandaag opgehangen Werk zeer goed

Prima winkel!

Eenvoudig kiezen en in 2 dagen alles op de stoep!

Prima service. Uitstekende levering.

Snel geleverd. Goede communicatie. Ook van de transporteur uitstekende service en communicatie. Laat ruim van tevoren weten wanneer er geleverd wordt.

Prima service. Uitstekende levering.

De shop is geweldig. Het apparaat iets minder.

Wij kochten een Tesy Modeco Cloud 120l bij BoilerGarant. Alhoewel we in eerste instantie niet echt fiducie hadden dat het apparaat de volgende dag geleverd zou worden was dit wél zo. Een fijne verrassing. Ook het contacteren van de 'helpdesk' met een vraag over de bijgeleverde accessoires werd zéér snel beantwoord. De service van BoilerGarant is dus zeker top. De Tesy boiler is echter een beetje een kwakkelapparaat. Voorheen hadden we een 150l die maximaal 55-60°C haalde. Voor ons was dat voldoende. Omdat de Tesy tot 75°C gaat, vonden we de 120l volstaan. Er zit bovendien een hoop technologie in (o.a. wifi en programma's) die ervoor moeten zorgen dat je altijd op het juiste moment warm water hebt. Helaas. De temperatuurmeting waarop al die technologie gebaseerd is moet op een zéér rare plaats zitten. De boiler is 65°C, je neemt een douche, en volgens het apparaat *stijgt* de temperatuur. Dan verwarmt hij natuurlijk niet bij. Een uur later is de temperatuur van het water zogezegd 27°C. Ook bij opwarming 's nachts leidt dit tot rare taferelen. Het water bereikt zogezegd de ingestelde temperatuur van 65°C, maar door de rare sensor is dat niet zo. Het grootste deel van het water is dan maar 50°C. Waardoor met z'n tweeën achter elkaar douchen voor de tweede een onprettige verrassing in petto heeft. Ook de aansluiting van 1/2" (ipv 3/4" bij de vorige) is eigenlijk een beetje onfortuinlijk voor een huis met wat langere leidingen. Conclusie : zodra er een beter toestel van een reputabel merk op de markt is dat aan onze wensen voldoet gaat de Tesy er uit. Maar de nieuwe komt vast weer van BoilerGarant.

Denken mee voor problemen

Had lekkage en monteurs denken goed mee. Okderdelen besteld en snel geleverd. Top

Behulpzaam, heldere uitleg!!

Element in boiler na een aantal jaren stuk gegaan, ik wist niet meer welke. Na een telefoontje werd ik later terug gebeld, top!! Men wist wat ik nodig had, mijn adres was al opgezocht in hun bestand, en ik kon meteen in de in line shop het onderdeel bestellen, als mij dit niet zou lukken werd hulp aangeboden!!! Men laat je niet zitten na die jaren!!! Top!

Zoals je van een webshop mag verwachten

perfect inclusief de after sale

Alles prima geleverd ook met het beantwoorden van mijn vragen achteraf.

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk