Korte levertijd. 1 onderdeel zat niet bij de levering inbegrepen maar zeer snel nageleverd.

Zie hierboven.

Goede en snelle levering

snelle keurige levering

boiler is nu 1 week in bedrijf ,en doet wat die moet doen, warm water leveren.

Aardig goed

Gemak in zoeken en informatie. keuze mogelijkheid van advies in de boiler.

Ben zeer tevreden

Alles volgens Afspraak

Snelle goede service

vlot

vlot geregeld

Ik zocht een close-in boiler en die vond ik, voor een leuke prijs!

levering precies op tijd toppie

De boiler zag er netjes en verzorgt uit . Alles op tijd geleverd de bezorger hielp netjes mee met binnen zetten. Ik waardeer dit bedrijf Toppie.

Supersnel geleverd vrijdagm besteld zaterdag 12 uur geleverd

Heel goed verpakt en telefonisch goed geholpen aan een horizontale boiler

Erg tevreden met de Tesy Boiler. Snel bezorgd. Prima service

De boiler was snel bezorgd. Alle aansluit spullen zaten erbij. Op al mijn vragen antwoord gekregen. Heb deze nu bijna 1 week in gebruik. Doet het prima.

Klantonvriendelijk en geen inleving.

Als je snel iets moet hebben hier niet bestellen. Geen vorm van verantwoordelijkheid over hoe ze verzenden. Op de site staat we kunnen de volgende dag leveren. Dit moet je lezen als maar dat gebeurt niet en dat interesseert ons niet want dat is niet ons probleem! Volgens ons is het weggegaan op tijd dat dat voor de klant niet te achterhalen is is dan jammer. Tip luister en erken dat jullie vervoerder niet levert wat jullie verwachten maar dat dat zeker wel jullie probleem is.

Goed tot zeer goed

Ziet er goed uit nog niet in bedrijf, moet nog even ingesteld worden maar ik ben al positief.

Is prima

Al meerdere boilers afgenomen. Steeds goede ervaring gehad.

Het uitzoeken van een boiler is een koud kunstje op de site en daarbij komt nog een vlotte levering. Top, ga zo door.

Uiterst tevreden correcte afhandeling bestelling mooi op tijd in één woord TOP !

Betrouwbaar

Het bestellen van boiler gaat goed, even als de betaling. Alleen op Website staat vandaag bestellen voor 4 uur morgen in huis. Dat doet de vervoerder niet . Hij brengt het een of twee dagen later .op de factuur staat niet hoelang garantie is .

Voorlopig geeg za

Kan niet leveren terwijl het wel op de website staat. Neemt wel je geld dan direct aan maar het duurt dagen voor je het terug krijgt Ken meer mee doen

Erg behulpzaam en goed advies

In aanloop naar de aankoop van mijn slimme boiler heeft Boilergarant mij uitstekend geholpen met advies over materiaal en installatie. Ook de levering verliep heel soepel. Zeer professioneel en klant vriendelijk bedrijf!

Erg behulpzaam en goed advies

Prima service, ook Telefonisch goed geholpen!

Goede service, snelle levering. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam

Ruime keuze met weghulp

Doordat de website een keuze hulp had was het (redelijk) eenvoudig om de juiste elektrische boiler te kiezen.

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk