Is prima

Al meerdere boilers afgenomen. Steeds goede ervaring gehad.

Het uitzoeken van een boiler is een koud kunstje op de site en daarbij komt nog een vlotte levering. Top, ga zo door.

Uiterst tevreden correcte afhandeling bestelling mooi op tijd in één woord TOP !

Betrouwbaar

Het bestellen van boiler gaat goed, even als de betaling. Alleen op Website staat vandaag bestellen voor 4 uur morgen in huis. Dat doet de vervoerder niet . Hij brengt het een of twee dagen later .op de factuur staat niet hoelang garantie is .

Voorlopig geeg za

Kan niet leveren terwijl het wel op de website staat. Neemt wel je geld dan direct aan maar het duurt dagen voor je het terug krijgt Ken meer mee doen

Erg behulpzaam en goed advies

In aanloop naar de aankoop van mijn slimme boiler heeft Boilergarant mij uitstekend geholpen met advies over materiaal en installatie. Ook de levering verliep heel soepel. Zeer professioneel en klant vriendelijk bedrijf!

Erg behulpzaam en goed advies

Prima service, ook Telefonisch goed geholpen!

Goede service, snelle levering. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam

Ruime keuze met weghulp

Doordat de website een keuze hulp had was het (redelijk) eenvoudig om de juiste elektrische boiler te kiezen.

Ruime keuze met weghulp

Boiler doet wat hij moet doen.

Ik heb deze boiler een paar dagen geleden laten installeren, vervolgens opwarm tijd ongeveer 1.5 uur, en nu werkt hij prima.

Goed advies, behulpzaam en snelle bezorging

Na de middag gebeld om advies en besteld, de volgende ochtend stond er al een 30tonner met een behulpzame chauffeur voor de deur, en ik woon niet echt in de buurt van Nijkerk, uitstekende service dus

Wat ze beloven qua levertijd komen ze na

Het is zeer goed geholpen door jullie

Triestig

Na de bestelling al een lange levertijd vond ik en bij levering boiler beschadigd door dat men alle bijbestelde zaken bij de boiler staken zonder bescherming... Ik mail hun hier meermaals over en tot op heden GEEN reactie op mijn schrijven!

Overzichtelijke webshop en een snelle levering.

Snelle services plus een goede handleiding

Goede ervaring, alles goed ingepakt en chauffeur bezorgde netjes binnen.

Late levering

Prima product, alleen levering kan beter. Na vele mails, werd het product een halve dag later afgeleverd dan de opgegeven tijd. Jammer van het wachten.

Duidelijk advies en snelle levering

Bedankt voor het advies en snelle levertijd

Bedankt voor het meedenken voor wat ik nodig heb.

Prima bedrijf

Duidelijke web site geen moeite om het juiste product te selecteren

Prima alles op tijd

Prima alles op tijd geleverd

geen op- of aanmerkingen

goede service