Goede boiler selectie hulp op de site

Uitgebreide selectie in de webshop. Vriendelijke klantenafdeling bij vragen over beschikbaarheid van producten. Producten worden snel verzonden. (alleen had DPD pakket dienst wat logistieke issues waardoor het een week duurde). Moet de boiler nog installeren en kan daarom het product (tesy electrische boiler 50 liter) nog niet beoordelen.

overzichtelijk

duidelijke site

Grote keuze, goede prijs en snelle levering.

Goede ervaring met Boilergaraant. Prima prijzen en een razend snelle levering.

Goede aflevering

Product in goede staat ontvangen. Redelijk snelle levertijd. Product voldoet aan verwachtingen.

Ging allemaal heel goed.

Ook als je iets besteld, krijg je ook te zien wat er allemaal bij hoort. Dat is gemakkelijk.

Perfect geholpen.

Aan de Telefoon prima geholpen. Webshop ook prima.

snel

snelle levering .Alleen was iets verkeerd geleverd ,maar dag later weer opgelost .. Hoe de boiler het gaat doen weet ik nog niet vandaag net aangesloten we zullen zien .

super snelle levering betrouwbaar bedrijf

telefonisch goed geholpen echt super had een anode nodig nogmaals bedankt

Vlotte Levering, Top Service!!

Excellent

Snelle levering en goede producten

Tweede keer besteld voor mijn bedrijf. Snelle levering en goede producten

Correct gelevert

Alles stevig verpakt en netjes aangekomen. Alle benodigdheden zaten er bij

Hou op met die review aanvragen!!

Ik krijg van elk bedrijf waar ik iets koop direct een verzoek voor een review, net als een nieuwsbrief heb ik daar geen zin in! Graag een opt out voor dit! Daarom 1 ster, anders veranderd er nooit wat.

zeer snelle superservice

zeer snelle superservice

Overzichtelijke site

Binnen 24 uur geleverd

100% tevreden.

Ik ben uiterst tevreden over Boilergarant. Heb inmiddels al twee boilers gekocht en ben enorm blij met deze aanschaf. Snel na de bestelling in goede orde ontvangen. De service is prima en ben ook zeer tevreden erover. Boilergarant is een Topper.

Heel vriendelijke en telefonisch naar een oplossing gezocht,. Zonder problemen.

Snelle en keurige levering

Goede service, snelle levering.

Voordat ik bestelde telefonische contact gehad. Zeer goed advies gekregen. Bestelling volgende dag binnen.

Snelgeleverd

Snelgeleverd

Goed en snel geleverd, gewoon keurig

Goede product/ prijsverhouding, snel geleverd.

Goede product/ prijsverhouding, snel geleverd. Moest nog wel even puzzelen bij het aansluiten van de stekker van de Tesy boiler omdat het Italiaans systeem is maar is te doen en werkt perfect.

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk