Prima boiler.

Positief

Zeer positief.

Had artikelen besteld er zijn helaas verkeerde dingen geleverd. Waar gewerkt wordt worden foutjes gemaakt. Dit is na een mailtje naar hun direct opgelost. Had de goede spullen wel al binnen maar hun mail dat het in behandeling was nog niet. Dit zegt voldoende over de service van dit bedrijf dus zeker een aanrader.

zeer goed

Naar informatie heb gevraagd aan de telefoon ben ik zeer goed geholpen . En netjes thuis afgeleverd .

Snelle service en prijs kwaliteit is goed

Goede leverancier

Heeft ook kennis van de producten die ze verkopen.

Super snel en goed te bereiken

Goede te bereiken, meedenkend en adviserend. Op voorraad dus snel geleverd.

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Heb wel moeten mailen voor gebruikershandleiding wifi.

Snel en okay

Mijn boiler vertoonde deuken en werd super snel omgeruild

prima bedrijf!

alles volgens afspraak en door mij telefonische vragen correct en prettig beantwoord

Prima levering en service!

Ik belde met een vraag en werd netjes geholpen!

Slecht

Er zit een bijzonder slechte informatie bij over de installatie van de boiler!

Uitstekend geadviseerd, makkelijk te bestellen, snel geleverd en goede materialen

Besteld en binnen de beloofde tijd geleverd

Prima ervaring bij mijn aankoop bij boilergarant. Binnen twee dagen geleverd en alles zoals je kunt verwachten. Buffervat stond op een pallet die tot in de gang is afgeleverd. Buffervat zat goed ingepakt en ongeschonden afgeleverd. Ook een compliment naar de bezorger uiteraard.

Besteld en binnen de beloofde tijd geleverd

Super snelle levering en professionele telefonische helpdesk.

Levering van de boiler was super snel zoals aangegeven in één dag geleverd. Nadat ik zelf de boiler heb geïnstalleerd was, na de opwarmperiode, het water maar iets van 40 graden. Bang dat de boiler defekt was gebeld naar boilergarant en na het sturen van wat foto's opnieuw contact gezocht en gezamelijk met zeer goede uitleg en verkrijgen van een aansluitschema tot de kern van het probleem gekomen. Ik had er niet aangedacht dat na uitzetten van de CV, de koudwateraansluiting bij het opendraaien van de kraan deze vrolijk mengt met het warme water uit de boiler. Na afsluiten van koude watertoevoer richting CV was dit probleem opgelost! Vanaf dat moment zeer content met de werking van de boiler.

Goed. Alleen het installatie handleiding mag eenvoudiger en duidelijker. Moest het laten doen door een bekende die er meer ervaring mee had.

Perfecte service

Snelle levering, prima service.

Had een Boiler besteld die (tijdelijk) niet meer leverbaar was. Werd direct gebeld door service van Boiler Garant en in overleg een vervangend type gekregen. De volgende dag stond deze in de schuur. Top geregeld.

Supersnelle verzending

Boiler Garant geeft top service

Voor de boiler heb ik verschillende keren een vervangende gekregen. Bleek dat de hele zending niet goed was. Maar ook bij de vierde zending bleef de service 100% en uiterst vriendelijk. Zo hoort het te zijn.

Goed en betrouwbaar.

Goed en betrouwbaar

Snelle service en bezorging

Goed advies , snel geleverd

Enige vragen verzameld om tot de keuze te kunnen komen van de juiste boiler. Na telefonisch overleg wat dat snel duidelijk. Prijzen vergeleken maar dat komt overal zo'n beetje op hetzelfde neer. Hopelijk niet , maar mocht het toch nodig zijn, dan wijst de toekomst zich uit dat ik bij het juiste bedrijf heb gekocht. Tot nu toe dus zeer tevreden.

Boilergarant doet wat hij beloofd.

Levering zoals bevestigd ook geleverd. Een min puntje is de bezorger. Belt aan en loopt met een naar zijn auto terug om weg te rijden. De parketten worden dan 300 meter verder in de supermarkt achter gelaten en kun je het daar zelf ophalen. Kan niet de bedoeling zijn. Deze klacht komt vaker voor in onze rayon daar men gewisseld is van pakket dienst.

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk