Prima website alles makkelijk te vinden

Mooie boiler, makkelijke installatie.

Mooie boiler voor een interessante prijs

De levering van de boiler was uitstekend en hij was goed ingepakt. Snelle levering en de boiler werd door de vervoerder netjes binnen neergezet. Ook de berichtgeving wanneer en hoe laat de boiler werd geleverd was uitstekend.

Prima !

Groot assortiment, gemakkelijk te bestellen en snelle levering .

Snelle nette bezorging

Ik heb hem nog niet geinstalleerd dus kan er verder nog weinig over zeggen, maar so far so good! Het kwam sneller dan verwacht van zo'n groot pakket op pallet. Het was wel fijn geweest om een heads up te hebben voor het levermoment, maar dat heeft de bezorger goed opgelost.

Fantastisch!

Nog net 16:00 een elektrisch verwarmingselement besteld en de volgende dag keurig netjes geleverd. Sneller dan ik verwachtte, maar ze maakten het ook nog waar. Toppie

Op nette manier gehoord

Heb boiler op gehaald in Nijkerk Kreeg goede tips voor het zelf plaatsen Alles in 1 dag geklaard

Snelle levering, ruime keus, zeer scherp geprijsd

Na telefonisch contact met een zeer behulpzame medewerker overgegaan tot de aankoop van een Tesy 120l modeco smart boiler. Super service en een prachtig product.

Snelle en nette levering, zoal beloofd!!!

Snelle en nette kevring, zoals beloofd op de site.

Ruime keuze en snel geleverd

Prijs is goed, en je krijgt snel duidelijk antwoord op je vraag

Gewoon top

Snel en goed geleverd

super snel geleverd

alles goed verpakt

super snel geleverd

alles goed verpakt

Top bedrijf

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke klantenservice voor vragen. Duidelijke antwoorden, kortom een aanrader.

Zeer snelle levering

Goederen werden uiterst snel geleverd ! Minpunt : verzendingskosten van €15 is fel overdreven voor zulke kleine bestelling.

Prima hulp, snelle levering. Betrouwbaar

Na telefonisch contact de juiste onderdelen gekregen en super snel. Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk.

Slechte afwerking boiler,

Ophangbeugel van de boiler zat scheef, verschil van 1,2 cm. Rubber van Inlaatkoppeling was eruit gegaan, moest dus een nieuwe kopen. Schroefset om boiler op te hangen horen niet bij elkaar. Stokeind met m10 moer en houtdraad, hoort in een 14 mm plug en niet 12. Kortom stokeind er niet in te krijgen. Al met al een slecht begin, ik raad dit product dan ook niet aan.

Materiaal eenvoudig te bestellen via webshop en daarna snel geleverd (1 werkdag).

makkelijke website, snel in huis.

prima voor elkaar.

Doen wat ze beloven!

Doen wat ze beloven

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering.

Tevreden Alleen jammer dat er geen stekker bij zat. Was niet duidelijk aangegeven

Goede prijs en snelle levering

Product voldeed volkomen aan de verwachting en omschrijving. Zelfs meer dan dat, want er werd ook nog een inlaatcombinatie bijgeleverd, welke ik gemist had in de omschrijving.

Altijd top service

Top producten Super snelle service En veel kennis als je belt helpen je ze heel snel

Gemakkelijk keuze, correcte levering

Prettige website om een keuze te maken.

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk