prima geholpen door Gert

het zoeken naar onderdelen was dankzij jullie gelukt.

Goede prijs en snelle levering

Vrijdag besteld, dinsdag in huis en zaterdag in bedrijf. Goedkoopste aanbieder van deze boiler. Prima service!

Snelle actie ,na de bestelling

Snelle actie na de bestelling ,echter was vergeten om bij de mail een track en trace code te plaatsen, zodat ik moest bellen wanneer de levering zou gaan plaats vinden. Na een telefoontje alsnog de track en trace code gekregen. Boiler doet het uitstekend.

heel goed

mijn bestelling binnen 24 uur besteld verzonden betaald en afgeleverd

Snel efficient en niet duur

Makkelijk bestellen auper goede uitleg van wat te kopen en hoe te inatalleren Goed telefonisch bereikbaar voor eventuele overige vragen, echt een top bedrijf!

fout van mij

Door een fout van mij hebben zij eenn verkeerd email adres gehad waardoor ik factuur en track entrace code niet kreeg vanmorgen gelijk gebeld binnen een halfuur kreeg ik correctie met factuur daarna opgelost via dpd deze ook een kom0pliment voor het mee werken keurig aan de telefoon geholpen. Het bestelde kwam vanmorgen keurig op afgesropken tijd aan

Goede producten goede website

Website gezocht naar een boiler met WiFi Op de site prima uitgelegd. Besteld en de volgende dag geleverd.

Levering naar verwachting.

prima prijs

goed geholpen extra aanvullend advies evt

Snel geleverd en voldoende informatie

Boiler besteld. De bestelling was binnen 2 dagen geleverd, werd goed op de hoogte gehouden en alles compleet.

Goed advies, snelle levering erg blij mee

Prima site.

Mooie producten voor een prima prijs. Snelle levering.

Goede prijs snelle levering

De ruime keus in artikelen en de scherpe prijzen vielen mij snel op. Verder werd de bestelling snel geleverd. Ik ben dik tevreden.

Top !

Super goed bedrijf

Prima bedrijf

Al twee boilers besteld een voor ons zelden een voor onze zoon

Super snel geleverd

Had de boiler besteld en werd twee dagen later keurig afgeleverd . Alles geïnstalleerd en het werkt goed.

opnieuw prima service

een goed adres voor boilers , snelle service .

Goed product snelle levering

Ik had interesse in een Tesy boiler en had daar een vraag over. Deze werd zeer snel en uitgebreid beantwoord. Daarna besteld en de volgende dag was de nieuwe boiler al in huis. Goed verpakt en keurig netjes afgeleverd.

Goed advies, strakke prijzen!

Mijn electrische boiler had een defect buiten garantie. Reparatie-advies van boilergarant werd gegeven door iemand die er echt verstand van had.

Correcte firma

Beantwoorden vrijwel onmiddelijk mijn vragen. Prima verzending.

Prima product

Mooi product, voldoet aan allen wensen

Snelle levering.

Het product voldoet 100 Procent aan alle eisen wij bestellen er nog een.

alles gedaan zoals gezegd

goed volgens afspraak , binnen 24 uur geleverd