Volgende dag al geleverd.

Goed advies, snelle levering. Top

Waargemaakt wat ze beloven. Was al eerder bekend met het merk Van de boiler.

snel besteld , snel geleverd en correct

snel besteld , snel geleverd en correct

Snel geleverd, compleet, niets ontbrak

Goed verpakt

Prima snel geleverd

Verkeerde slangen er bij maar de rest is oke

Snelle bezorging, goed product.

Zondag besteld, dinsdag voor 12 in huis. Schrok even van de aanvankelijke aflevertijd (tussen 0800 en 1800), maar die werd heel netjes een dag van tevoren aangepast naar een raam van anderhalf uur.

Alles lekker snel en keurig geleverd tegen een goede prijs

Alles lekker snel en keurig geleverd tegen een goede prijs

Snelle reactie

Snel gereageerd en goed informatie betreffende retourneren product

Bijna perfect

Heb verschillende keren contact gehad met Boilergarant, er werd altijd snel gereageerd, dus dat is mooi. Ik twijfelde zelf over het moment van aanschaf, omdat ik midden in een verbouwing zit en het lastig te timen is wanneer precies de boiler aangesloten kan worden. Bang dat de boiler dan uitverkocht zou zijn, heb ik op aanraden van Yannick de boiler vooruit besteld, met het idee dat ik hem dan betaald heb en Boilergarant hem voor mij bewaart. Jammer genoeg bleek dat niet te kunnen, besteld en betaald is afsturen. Dit werd wel netjes gecommuniceerd door Heleen via wat e-mails. Nu heb ik dus een nieuwe boiler in een vreselijk rommelig en stoffig huis, natuurlijk gelukkig nog wel in de doos. Ik ben dus zeer tevreden over de snelheid en snelle communicatie, het enige minpuntje is dat ze niet kunnen bewaren en op afroep kunnen sturen, maar ik denk niet dat andere kopers hier last van zullen hebben.

Snel en goed

Dit is derde exemplaar enige is touwtje wat kapot kan gaan

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Goede en fijne zaak met een goede service.

Meermaals een boiler via boilergarant aangeschaft naar volle tevredenheid.

goed bedrijf

duidelijke website, makkelijk te bestellen, vlotte levevering !!!

Levering goed en installatiefilm goed, benodigde onderdelen niet goed.

Een kit van onderdelen die essentieel zijn moet er gewoon bijgeleverd worden. U

Tijdig en correct geleverd

Tijdig en correct geleverd

Goede uitleg, goede prijs, duidelijke site

Goede site om producten te vergelijken en te bestellen. Overzichtelijk en duidelijk. Makkelijk om iets te bestellen. Goede prijs en snelle levering.

Ik heb al een keer met geverkt

Heel tevreeden over de bestelling

Mooi product

Excellent Support

The guided installation over email and I am very happy with the support.

Goed en snel geholpen

Gildenstraat 8