zeer terug gesteld!

ik stuur het morgen terug. geen gratis bevestigen bij. geen aansluitkabel . dus kan niet gebruiken en als aanraken het is buiten garantie, slim hee!!!! morgen stuur het terug.

Snelle levering, prima contact.

Snelle bestelling, snelle levering. Redelijk duidelijke website.

Levering prima, Boilergarant is aan te bevelen. Alleen de Tesy boiler zelf... onmogelijk om op te hangen. Ook de montageinstruktie is waardeloos.

Duidelijke website, snelle levering en goed product.

Zeer tevreden met Boilergarant. De transporteur heeft klanttevredenheid niet hoog in het vaandel staan. Dat was jammer en zeker een gemiste kans. Deze kan nog wat leren van de service gerichtheid van de transporteurs van o.a. Coolblue en BOL.COM

Besteld en bezorgd!!!

Bestelling verliep soepel van de levering van de airco

Snelle levering, oogt mooi en goed rendement

De boiler werd snel geleverd. Hij oogt ook wel mooi met de ledverlichting, en na een bad heb je nog steeds warm water. (hadden we bij de vorige boiler van een ander merk en zelfs groter volume niet)

Netjes en duidelijk

Bestelling geplaatst, keurig geleverd op pallet. Buiten unit van de airco was echter erg stoffig/vies. Duidelijke (keurig vertaalde en uitgebreidere dan de engelse) Nederlandse handleiding. Let wel dat je enigszins een degelijk gevulde gereedschapskist nodig hebt (sleutel 14,16,17,19,22) Inc. Electra geredschap. (kabelmes, striptang evt adereind hulsen + tang) misschien mag dit erbij vermeld worden bij aanschaf aangezien ik geen froot fan ben van de bahco, en een moment sleutel heeft niet iedereen in huis. Alle componenten specifiek en netjes verpakt. Keurig keurig! Van mij een 9+ M. Wiggers

Snelle levering en prima telefonische geholpen.

Na ontvangst van de airco deze zelf geplaatst met de meegeleverde handleiding in de hand alles was compleet waardoor installatie prima voorliep.

Moeizaam

Onvolledig product geleverd gekregen (keukenboiler). Er zat zelfs nog water in van de vorige ontevreden klant. Teruggebracht naar de winkel en alles behalve vriendelijk geholpen. De man vond het mijn fout en er was niet eens sprake van bemiddeling. Artikel dus teruggegeven. Volgende keer goed kijken voor u hier een product besteld! Als het te mooi is om waar te zijn is dat het ook.

Snelle levering, prima persoonlijke service, uiterst vriendelijk en deskundig

De ware klasse van een bedrijf ondervind je meestal pas als er ergens iets mis gaat. En dat ging het, geheel buiten de schuld van Boilergarant, maar dan wel alles in het werk stellen om tot een goede oplossing te komen...klasse. Dank voor de professionele ondersteuning en de prettige communicatie!

Goede snelle service

Slechts een dag was nodig vanaf het moment van bestellen. Kan niet beter!

Goede Service - vriendelijk pesoneel - hulpzaam bij installatie

Goede Service - vriendelijk pesoneel - hulpzaam bij installatie

snelle levering geheel volgens afspraak

airco besteld, na van tevoren info te hebben ingewonnen via e-mail. Vlotte en heldere reactie daarop gekregen Bestelling vervolgens geplaatst en daags erna al thuis afgeleverd. Met compliment voor de transporteur, die keurig werkte binnen de vooraf aangegeven tijdspanne.

Alles klopt en ik kan niets negatiefs bedenken!

Prima snelle service

Aansluitpakket en boiler binnen 24 uur en op aangegeven tijdvak geleverd.

Oplossings- gericht ,en vriendelijk: aanrader

Binnen 1 dag is door Boilergarant voor een andere boiler gezorgd. (aan de deur geleverd in Belgie!) Dit doordat de transporteur de bestelde kwijt was geraakt en totaal geen idee had waar deze gebleven was .

Bekwaam en accuraat personeel

Vanwege pinksterweekend enige vertraging. scheurtje in de kunstoog omvatting (gelukkig bovenzijde, niet zichtbaar)

vaklui, weten waar ze over praten.

Goed advies, scherpe prijs, snelle levering. We hadden nog wat vragen bij het installeren van de warmtepomp en werden telefonisch uitstekend begeleid hoe een en ander het beste aan te sluiten.

ziet er goed uit

vlotte levering .

4 sterren

top adres, goede informatie, kom zeker terug.

Prima service. En snelle levering

Na een dubbele bestelling en betaling werd het teveel betaalde bedrag snel teruggestort

Makkelijke en heldere website. Overzichtelijke keus en makkelijk te bestellen. Levering ging perfect zoals afgesproken. Kortom, prima bedrijf en snelle levering

Duidelijk en snelle service

Telefonisch duidelijk vragen beantwoord. Besteld en snel en correct in huis.

Prima verlopen transactie!

Snelle levering, uitstekend materiaal. Ned. handleiding had wat uitgebreider mogen zijn. Verder tevreden klant.

Goede vlotte service

Meermaals al een boiler besteld. Vlot geleverd, de dag erna zoals vermeld.

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk