2 sterren: slechter dan verwacht
Pluspunten
- Boilers met groot vermogen zodat snelle opwarming bekomen wordt.
- Opwarming mogelijk tot 75° C.
- Droge weerstand.
- Mogelijkheid van de duo verwarming.
Verbeterpunten- Verander van transportbedrijf, momenteel is dit DBD. Ik kreeg eerst 2 beschadigde boilers, pas de 3de was blutsvrij. DBD gat vrij ruw om met de goederen. Hierdoor zaten wij 8 dagen zonder warm water. Ik cancelde de bestelling na de 2de levering, maar veranderde van gedacht na telefonisch contact.
- Telefonisch contact vond ik niet altijd klantvriendelijk. Ik ervaarde meerdere keren dat een vraag te veel was.
- Men geeft foutieve informatie over het product: op de website verklaart men dat de boiler van koper gemaakt is, in werkelijkheid is dit geëmailleerd staal. Zeer misleidend en dit is de mensen bedriegen.
- De installatiehandleiding is armzalig. Niet te lezen kleine tekst en de symboliek is ook niet altijd vrij van interpretatie.
- Er is geen uitleg over de juiste instellingsmogelijkheden en optimalisatie van deze.
- De chabloon voor het boren van gaten is onjuist.
- Technisch gezien is de elektrische kablage niet compleet: er zijn vergeten isolatiestukjes en ontbrekende markeringen voor de aansluitingen.
- De armzalige verpakking beschermd het product niet, maar dit is een verbeteringspunt voor de fabrikant en niet voor de leverancier.