Pluspunten

Service is uitstekend. Ze krijgen van mijn part de warme douce van tv programma Radar.

De gebruiksaanwijzing is beperkt voor de doe-het-zelver.

Pluspunten

Snelle service, zowel wat betreft bezorgen als mondelinge nazorg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

super snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering eb zeer vlotte omruil voor een beter bruikbaar apparaat

Zou dit nu niet weten

Pluspunten

afspraak is afspraak top daar hou ik van.

Pluspunten

supersnel een close in boiler ontvangen. 1 x een medewerker aan de lijn gehad en deze was zeer vriendelijk, geen idee hoe de service is bij echte problemen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Boilers met groot vermogen zodat snelle opwarming bekomen wordt. - Opwarming mogelijk tot 75° C. - Droge weerstand. - Mogelijkheid van de duo verwarming.

- Verander van transportbedrijf, momenteel is dit DBD. Ik kreeg eerst 2 beschadigde boilers, pas de 3de was blutsvrij. DBD gat vrij ruw om met de goederen. Hierdoor zaten wij 8 dagen zonder warm water. Ik cancelde de bestelling na de 2de levering, maar veranderde van gedacht na telefonisch contact. - Telefonisch contact vond ik niet altijd klantvriendelijk. Ik ervaarde meerdere keren dat een vraag te veel was. - Men geeft foutieve informatie over het product: op de website verklaart men dat de boiler van koper gemaakt is, in werkelijkheid is dit geëmailleerd staal. Zeer misleidend en dit is de mensen bedriegen. - De installatiehandleiding is armzalig. Niet te lezen kleine tekst en de symboliek is ook niet altijd vrij van interpretatie. - Er is geen uitleg over de juiste instellingsmogelijkheden en optimalisatie van deze. - De chabloon voor het boren van gaten is onjuist. - Technisch gezien is de elektrische kablage niet compleet: er zijn vergeten isolatiestukjes en ontbrekende markeringen voor de aansluitingen. - De armzalige verpakking beschermd het product niet, maar dit is een verbeteringspunt voor de fabrikant en niet voor de leverancier.

Pluspunten

- goed en snel bereikbaar - medewerking bij contact leggen met de bezorgers - snelle levering

- Ik was onaangenaam verrast dat de boiler in kwestie (Tesy) zelf geen elektriciteitsdraden en stekker heeft. Misschien heb ik dit over het hoofd gezien in de gebruiksaanwijzing, maar anders is het zeker wel een must om dit op de site te vermelden.

Pluspunten

goedkoop-supersnelle levering-duidelijke installatie info

Pluspunten

Bestelling per omgaande geleverd. Instructie vor installatie correct en duidelijk. Maar het belangrijkste: de prijs van de 80 liter boiler is ruim 50 % lager dan een vergelijkbare boiler van Daalderop en het water is net zo warm.

Pluspunten

Goedkoop en snel geleverd

Pluspunten

Klantvriendelijk snel verlenen extra service zoals het aansluiten van de kabel.

Standaard een track en trace sturen na verzending van de bestelling.

Pluspunten

Klantvriendelijk, laagdrempelig en servicegericht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

er werd door de telefoon netjes advies gegeven

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Snelle levering Korting voor installateurs via kortingscode

Pluspunten

Zeer snelle levering

Geen verbetering noodzakelijk

Pluspunten

alles is prima!

Pluspunten

Zeer goede prijs. Ook telefonisch prima advies gehad.

Pluspunten

Perfecte service, ben grandioos geholpen!

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling.De boiler moet nog gemonteerd worden.Ik weet dus nog niet hoe goed of slecht de warmwatervoorziening wordt.

Pluspunten

Snelle levering , netjes verpakt. Product volgens beschrijving.

Levering volgende dag is niet correct. Er zou beter kunnen staan; verzending na betaling en/of levering binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling.

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk