Pluspunten

Ondanks dat er met de aflevering iets fout gegaan is (buiten hun schuld ), heeft het bedrijf snel, adequaat en correct dit hersteld. Goede correspondentie en klantvriendelijk.

Pluspunten

informatie, levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Wat moet ik daar verder van zeggen. Is m'n eerste contact/bestelling.

Heb boilertje besteld. Moest 30l zijn. Speurtocht op internet gaf 3 mogelijkheden Keuze bepaald door, voor mij meest gunstige, afmeting. Maar....als ik had geweten dat het ding in Bulgarije wordt gemaakt, dan had ik heel zeker gekozen voor een voor mij wat ongunstigere afmeting .

Pluspunten

Levering perfect volgens afspraak.

Telefonisch niet bereikbaar. Ook voicemail ingesproken, maar niet teruggebeld

Pluspunten

Vriendelijk en kon hem direct ophalen.

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie via email over de levering.

Telefonisch contact via Skype wordt geblokkerd, dat is jammer en onnodig.

ga zo door.

Pluspunten

Snelle levering en goeie prijs.

Pluspunten

Goede voorlichting

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij ht versturen ging er iets mis. Afleveradres was verkeerd doorgegeven aan de pakketdienst. Dit was niet meer op te lossen op de vrijdagmiddag. Nadat ik een mail heb gestuurd ben ik de zaterdag gebeld door boiler garant met excuses en of ze alsnog de boiler konden brengen. Super service want ik had uiteraard het wknd vrij gehouden om het app.te kunnen installeren. Mijn lift bleek ook nog eens buiten gebruikt te zijn. En de betreffende medewerker heeft hem (5 hoog) naar boven gesjouwd!

Ik ben zelf werkzaam op frontoffice. Dus telefoonaanname is een dagelijkse bezigheid. Sluit nooit geen telefoontjes met je klant af met hoi hoi/ doei doei. Tenzij dat voor jullie geen punt is...

Pluspunten

Full speed bezorgd. So far so good.

Pluspunten

Pluspunten

Prima produckten voor goede prijs

Een betrouwbaarder vervoerder gebruiken die zijn woord na komt Kreeg nu dus alles 2 dagen later via de DPD

Pluspunten

Pluspunten

Goede duidelijke site, uitgebreide productbeschrijving met technische specificaties, snelle verwerking en levering. Er wordt geleverd , precies zoals beschreven is op de site.

Pluspunten

Snelle levering Scherpe prijs De boilers werken goed

Ik heb een boiler voor horizontale montage besteld. Het eenvoudigste was rechtse montage er was echter allen maar linkse montage mogelijk maar met een constuctieve aanpssing is dit wel gelukt.

Pluspunten

Boiler werd snel en netjes verpakt geleverd. Het kunststof kijkglaasje was helaas toch gebarsten, kan altijd gebeuren natuurlijk. Email gestuurd, netjes antwoord gehad en 2 dagen later een nieuw glaasje ontvangen..........kijk, en zo hoort dat!!

Pluspunten

Boiler met schade gekregen gemaild volgende dag al nieuwe in huis.

duidelijkere installatie bijlage

Pluspunten

Super snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super service! Snelle afhandeling. Goeie prijs kwaliteit verhouding, kortom ik ben zeer tevreden over boilergarant

Pluspunten

Nette behandeling, keurige info, zelfs gebeld om bezorgingsdatum doorvoeren geven

Pluspunten

prima bedrijf vlugge levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel makkelijk en bij telefonisch contact goed te woord gestaan om te regelen dat vervoerder belt indien hij het gaat leveren

Pluspunten

Snelle correcte levering, ook was het een dag later dan gepland, de communicatie hierover was uitstekend.

Gildenstraat 8

3861 RG Nijkerk