3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij ht versturen ging er iets mis. Afleveradres was verkeerd doorgegeven aan de pakketdienst. Dit was niet meer op te lossen op de vrijdagmiddag. Nadat ik een mail heb gestuurd ben ik de zaterdag gebeld door boiler garant met excuses en of ze alsnog de boiler konden brengen. Super service want ik had uiteraard het wknd vrij gehouden om het app.te kunnen installeren. Mijn lift bleek ook nog eens buiten gebruikt te zijn. En de betreffende medewerker heeft hem (5 hoog) naar boven gesjouwd!

Ik ben zelf werkzaam op frontoffice. Dus telefoonaanname is een dagelijkse bezigheid. Sluit nooit geen telefoontjes met je klant af met hoi hoi/ doei doei. Tenzij dat voor jullie geen punt is...

Pluspunten

Full speed bezorgd. So far so good.

Pluspunten

Pluspunten

Prima produckten voor goede prijs

Een betrouwbaarder vervoerder gebruiken die zijn woord na komt Kreeg nu dus alles 2 dagen later via de DPD

Pluspunten

Pluspunten

Goede duidelijke site, uitgebreide productbeschrijving met technische specificaties, snelle verwerking en levering. Er wordt geleverd , precies zoals beschreven is op de site.

Pluspunten

Snelle levering Scherpe prijs De boilers werken goed

Ik heb een boiler voor horizontale montage besteld. Het eenvoudigste was rechtse montage er was echter allen maar linkse montage mogelijk maar met een constuctieve aanpssing is dit wel gelukt.

Pluspunten

Boiler werd snel en netjes verpakt geleverd. Het kunststof kijkglaasje was helaas toch gebarsten, kan altijd gebeuren natuurlijk. Email gestuurd, netjes antwoord gehad en 2 dagen later een nieuw glaasje ontvangen..........kijk, en zo hoort dat!!

Pluspunten

Boiler met schade gekregen gemaild volgende dag al nieuwe in huis.

duidelijkere installatie bijlage

Pluspunten

Super snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super service! Snelle afhandeling. Goeie prijs kwaliteit verhouding, kortom ik ben zeer tevreden over boilergarant

Pluspunten

Nette behandeling, keurige info, zelfs gebeld om bezorgingsdatum doorvoeren geven

Pluspunten

prima bedrijf vlugge levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel makkelijk en bij telefonisch contact goed te woord gestaan om te regelen dat vervoerder belt indien hij het gaat leveren

Pluspunten

Snelle correcte levering, ook was het een dag later dan gepland, de communicatie hierover was uitstekend.

Pluspunten

goede prijs/kwaliteit verhouding

het overdrukventielslangetje is wat klein uitgevoerd

Pluspunten

Boiler besteld bij Boiler Garant, na opening van de verpakking bleek dat de boiler een beschadiging had. Na het plegen van een telefoontje is alles netjes opgelost en stond na 24 uur een andere mooie Boiler bij ons op de stoep. Boiler Garant bedankt voor de prima service. B&B Ut Atuljeeke

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed aflevering en op tijd

De tekening van de mal voor het ophangen die op de verpakking staat klopt niet. Was 30 cm in plaats van 26 cm. Gaf behoorlijk wat problemen door verkeerde boorgaten.

Pluspunten

Ik heb even gebeld voordat ik ging bestellen werd geholpen door een hele aardige jongeman. Hij was zeer vakbekwaam, wist heel goed waar die over praatte en heeft precies gedaan wat die mij beloofd heeft. Snelle levering Goede service Mooie website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte behandeling snelle levering

doos waarin boiler is verstuurd hoorde niet bij boiler daardoor kwamen de gaten om de boiler op te hangen niet overeen en moest er 2x geboord worden verder is de nederlandse beschrijving met dusdanig kleine lettertjes moeilijk te lezen

Pluspunten

Goede accurate levering. Duidelijke website.

In de opdrachtsbevestiging liever de leverdag benoemen en niet "de volgende werkdag"

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In principe aan de afspraken gehouden en snelle afhandeling

* op vrijdag ontving ik bericht dat de boiler "morgen" bezorgd zou worden. Echter, op zaterdag zijn we thuis gebleven, maar is er niets bezorgd. * toen ik wilde bellen met boiler garant moest ik zoeken naar het telefoonnummer, het zou handig zijn dat deze vermeld was op de berichtgeving

Pluspunten

service is top! vorige week maandag 80L boiler besteld dinsdag morgen al in huis. boiler nu een paar dagen in gebruik, bevalt heel erg goed. zeker een aanrader!

Pluspunten

Na even contact gehad te hebben met een medewerker van boiler garant over de juiste keuze boiler zelf via de website besteld. ging erg makkelijk. ook de installatie hebben we aan boiler garant overgelaten, wel zo makkelijk.

geen

Gildenstraat 8