Pluspunten

Goede accurate levering. Duidelijke website.

In de opdrachtsbevestiging liever de leverdag benoemen en niet "de volgende werkdag"

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

In principe aan de afspraken gehouden en snelle afhandeling

* op vrijdag ontving ik bericht dat de boiler "morgen" bezorgd zou worden. Echter, op zaterdag zijn we thuis gebleven, maar is er niets bezorgd. * toen ik wilde bellen met boiler garant moest ik zoeken naar het telefoonnummer, het zou handig zijn dat deze vermeld was op de berichtgeving

Pluspunten

service is top! vorige week maandag 80L boiler besteld dinsdag morgen al in huis. boiler nu een paar dagen in gebruik, bevalt heel erg goed. zeker een aanrader!

Pluspunten

Na even contact gehad te hebben met een medewerker van boiler garant over de juiste keuze boiler zelf via de website besteld. ging erg makkelijk. ook de installatie hebben we aan boiler garant overgelaten, wel zo makkelijk.

geen

Gildenstraat 8