Originele beoordeling
Hi Henk, Dankjewel voor de review! Goed om te horen dat mijn collega's je retournering goed hebben verwerkt. Groetjes Zoë
Hoi Camiel, Dankjewel voor de review! Dat vind ik een goed idee :) Goed om te horen dat je een goede ervaring hebt met onze webshop. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn. Groetjes Zoë
Hoi Patrick, Dankjewel voor de 10! Goed om te horen dat alles van je bestelling naar wens was. Groetjes Zoë
Hoi MagdaLena, Dankjewel voor de review! Goed om te horen dat je het bestelproces van onze webshop makkelijk en duidelijk vond. Groetjes Zoë
Hey Guillaume, Dankjewel voor het mooie punt. Fijn om te horen dat alle producten aan de verwachting voldoen! Groetjes Zoë
Hoi Saskia, Een 10! Dankjewel daarvoor. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze webshop. Hopelijk ga je veel plezier hebben van onze opblaasbare led ballen. Groetjes Zoë
Hey Leny, Dankjewel voor de 10! Fijn om te horen dat mijn collega's je een goede service hebben kunnen bieden door alsnog de producten te leveren. Hopelijk heb je er een knallend feestje mee kunnen bouwen. Groetjes Zoë
Hoi Kim, Dankjewel voor de leuke review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. Hopelijk heeft je dochter een leuke dag/avond gehad op haar feest :) Hopelijk tot snel. Groetjes Zoë
Hoi Audry, Dankjewel voor het mooie punt! Fijn om te horen dat we je bestelling netjes de volgende dag hebben kunnen leveren. Groetjes Zoë
Hi Lidwina, Dankjewel voor de 9! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. Groetjes Zoë
Hi Annelie, Dankjewel voor de review! Fijn dat de levering en kwaliteit van de producten naar wens is. Hopelijk ga je nog veel plezier hebben van onze feest artikelen :) Groetjes Zoë
Hi Paul, Dankjewel voor de review! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop. Groetjes Zoë
Hi Roland, Dankjewel voor de review! Fijn om te horen dat mijn collega's je goed op de hoogte hebben kunnen houden over de voorraad van onze LED foam sticks. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens aan feest artikelen helpen :) Groetjes Zoë
Hoi Johnny, Dankjewel voor het mooie punt! Fijn om te horen dat de ballonnen aan je verwachtingen voldoen. Hopelijk ga je er veel plezier van hebben. Groetjes Zoë
Hi Anne, Dankjewel voor de review. Fijn om te horen dat je bestelling in een nette staat is geleverd! Groetjes Zoë
Hey Rijk, Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. In de track & trace staat dat je bestelling wel op tijd is geleverd, mijn collega heeft je een mailtje gestuurd waarin we het een en ander nader uitleggen. We verwachten dat je ons verward met een andere webshop. Mocht je nog in de gelegenheid zijn om op onze mail te reageren dan kunnen we even kijken waar het fout is gegaan. Groetjes Zoë
Hoi G, Een 10! Wat een mooi punt :) Goed om te horen dat je bestelling snel geleverd was. Groetjes Zoë
Goedemiddag Joke, Dankjewel voor het mooie punt! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs kwaliteit verhouding van onze producten. Groetjes Zoë
Hey Lizzy, Dankjewel voor de review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering die wij bieden. Groetjes Zoë
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.