Pluspunten
Snelle levering! En zit netjes verpakt!
Hoi Dorien, Wauw! Alleen maar 10en! Bedankt. Groetjes, Linda
Hoi Rob, Wauw, wat een prachtlijst! Dankjewel! Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelle levering en heel fijn telefonsich contact!
VerbeterpuntenNiet
Hoi Rowena, Bedankt voor de 10! Groetjes, Linda
Pluspunten
Ik kan alleen maar positief zijn over deze firma. Altijd leuk is het handgeschreven kaartje dat er bijsteekt. Doe zo voort...
VerbeterpuntenIk zie echt niks wat ze nog kunnen verbeteren.
Hoi Danny, Bedankt voor je prachtige cijferlijst en mooie complimenten! Groetjes, Linda
Pluspunten
Een persoonlijk kaartje bij de levering.
Verbeterpuntennvt.
Hoi Milco Bedankt voor je mooie cijfers! Groetjes, Linda
Bedankt voor de prachtige cijferlijst! Groetjes, Linda
Bedankt voor de prachtige cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
snelle levering en een correcte afhandeling.
Hoi Miranda, Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Linda
Hoi Daphne, Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
Correcte prijs, goeie kwaliteit, snelle levering,
VerbeterpuntenAssortiment verbreden: nog wat meer feest (versier)materiaal....
Hoi Philippe, Bedankt voor je review en mooie cijfers! Wij doen ook erg veel importwerkzaamheden op maat. Mocht je interesse hebben naar de mogelijkheden, neem gerust eens contact met ons op! Groetjes, Linda
Pluspunten
Vriendelijk en zeer behulpzaam
VerbeterpuntenAdverteren in België
Bedankt voor de mooie cijfers en goede tip :-) Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelle levering! Keurig verpakt en een persoonlijke 'Touch' Volgende bestelling zeker weer hier!
VerbeterpuntenNiks wat ik kan bedenken! Keep up the good work!
Hoi Rik, Bedankt voor je mooie review! En prachtige cijferlijst! Groetjes, Linda
Bezorging duurde langer dan ik hoopte.
Hoi Lars, Vervelend dat je lang op je bestelling hebt moeten wachten. Ik zie dat jouw pakketje per post is verstuurd en kan nu ook niet achterhalen waardoor de vertraging is ontstaan. Wanneer heb je het mogen ontvangen. Groetjes, Linda
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenGeen
Hoi Lars, Bedankt voor je mooie cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Voor ons bedrijf een aantal leuke producten besteld. Helemaal blij over producten, service, communicatie. We mochten de niet gebruikte producten weer terugsturen, wat de nazorg betreft kan ik op dit moment nog niks zeggen.
VerbeterpuntenRetourstikker zou fijn zijn en het zelf uitprinten en opplakken van een briefje voorkomen.
Hoi Nina, Bedankt voor de prachtige cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
VerbeterpuntenDe glow in the dark verf moet opgeladen worden met een lamp en in een erg donkere ruimte gebruikt worden, anders werkt het niet.
Hoi Claudia, Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Linda
Pluspunten
Alles besteld voor een 50jarig feest, alles super voor elkaar. Goede service.
Hoi Jan, Bedankt voor je mooie cijferlijsten! Groetjes, Linda
Pluspunten
- goede producten - verzorgde levering
VerbeterpuntenHet zou handig geweest zijn als ik vooraf reeds had geweten of mijn pakketje in de voormiddag, de namiddag of de avond geleverd zou worden, al ben ik mij ervan bewust dat deze verantwoordelijkheid waarschijnlijk bij PostNL ligt.
Bedankt voor de mooie cijferlijst! Het klopt inderdaad dat wij geen invloed hebben op de levertijden van PostNL. Momenteel zijn we bezig met het toevoegen van de afleveroptie: Ophalen op een pakketpunt. Dan kan het pakketje gewoon worden geleverd en kun je het ophalen wanneer je dat wil! Groetjes, Linda
Pluspunten
Bij de nalevering van een vergeten product een leuk en attent briefje ontvangen.
VerbeterpuntenNee
Hoi Jos, Fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen en bedankt voor de dikke 10! Groetjes, Linda
Pluspunten
Leuk kaartje van linda bij de bestelling
Verbeterpunten-
Hoi Thom, Bedankt voor de prachtige cijferlijst! Groetjes, Linda
Pluspunten
Klantenservice is prima! Alles werd zeer snel bezorgd met een persoonlijk kaartje erbij. Echt een aanrader. De uv lamp knapte alleen tijdens het feestje kapot, dus konden we jammer genoeg geen gebruik maken van de blacklight make-up. Maar ja dat is pech. Alles was wel in goede staat bezorgd.
Hoi Geraldine, Bedankt voor de review, erg jammer dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de blacklight make-up. Hopelijk is het alsnog een geslaagd feestje geweest! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Goede persoonlijke service. Snelle levering en erg prettige medewerkers.
VerbeterpuntenVoorraad op site beter weergeven
Hoi Tije, bedankt voor het compliment en het mooie cijfer! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Alles is oké
Hoi Nelly, bedankt voor je recensie
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.