Pluspunten
Via post nl liep er vertraging op
Hallo, gelukkig zijn we samen tot een goede oplossing gekomen, erg bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Ramon
Hallo! Bedankt voor de goede cijferlijst! Groetjes, Ramon
Hoi, bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Ramon
Hallo, bedankt voor de goede cijfers! Groetjes, Ramon
Hallo! Bedankt voor de goede cijferlijst. Groetjes, Ramon
Pluspunten
Zeer goede klantenservice. Ik vroeg achter samples voor een grote bestelling. Deze werden mij bezorgd en kreeg uiteindelijk een zeer goede prijs voor mijn grote bestelling.
Hoi Jef, Bedankt voor het complimentje en de goede cijfers! Erg prettig dat je tevreden bent. Groetjes, Ramon
Pluspunten
Snelle service, prima materiaal en persoonlijk tintje met succeswenskaart. Top!
Hoi! Bedankt voor de mooie complimenten en de goede cijfers! Groetjes, Ramon
Hoi Inge, Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Ramon
erg prettig
Hallo, bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Leuke gadgets
Hoi, bedankt voor de goede cijfers! Groetjes, Ramon
Pluspunten
snelheid en prijs
Verbeterpuntennvt vooralsnog
Hallo, bedankt voor de goede cijfers! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Leuk kaartje mee geleverd!
Hoi! Bedankt voor de 10 en voor het mooie compliment! Groetjes, Ramon.
Pluspunten
Snelle levertijd en goede kwaliteit
Hoi Kristy, Bedankt voor de mooie cijfers! Groetjes, Ramon
Pluspunten
snel, goede prijs-kwaliteit, ideaal
Hoi Dries, bedankt voor je reactie en de mooie cijfers! Groetjes, Ramon
Bedankt voor de goede cijfers! Groetjes, Ramon
Bedankt voor de goede cijfers! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Keurig en altijd volgens afspraak! Top
Bedankt voor de mooie cijferlijst! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Snelle service en ze staan steeds klaar om jou te helpen als er iets niet lukt
VerbeterpuntenZo blijven verder doen
Hoi Sven, erg fijn dat je tevreden bent, bedankt voor de goede cijfers! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Er zat zelfs een geschreven kaartje bij, maakt het online shoppen toch heel persoonlijk.
Hoi Sylvia, bedankt voor het compliment en de goede punten! Groetjes, Ramon
De Glow in de dark bleek NEON te zijn....
Beste Erwin, bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de producten niet naar wens waren, ik heb je een mail gestuurd met uitleg over het gebruik van de producten. Ik hoor graag je reactie, zodat we tot een goede oplossing kunnen komen. Groetjes, Linda
Pluspunten
Er was sprake van een verkeerde levering, maar dit werd erg snel opgelost. Erg goede service!
Hallo, erg fijn dat u tevreden bent met de service! bedankt voor de goede cijfers. Groetjes, Ramon
Hoi Merel, bedankt voor de goede punten! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Super leuk kaartje bij de aflevering van bestelling
VerbeterpuntenGeen
Hoi Wilma, Bedankt voor de goede cijfers, erg fijn dat u zo tevreden bent! Groetjes, Ramon
Pluspunten
Goede service! zelfs een handgeschreven kaartje met aardige boodschap bij mijn bestelling. Snel en goede kwaliteit.
Hoi Jennifer, Fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor de 10. Groetjes, Ramon
Boogershof 43683
5298MN Liempde
De Horeca Bazaar biedt u de feestartikelen om uw gasten non-stop te entertainen. "Beleving" is dan ook het kernwoord waar de Horeca Bazaar zich op richt! Natuurlijk spelen ook de andere must haves en promotie artikelen voor horeca en evenementen een cruciale rol bij De Horeca Bazaar.